Tuotteet

×
 x 

0
CANvuGX Etu 1000x700
CANvuGX_etu_1000x700
CANvuGX_sivu_1000x700
CANvuGX_taka_1000x700

CANvu GX

⭐⭐⭐⭐⭐ CANvu GX on Victron Energyn uusi graafinen kosketusnäyttöyksikkö järjestelmän seurantaan sekä asetusten muuttamiseen ja uusimpien laiteohjelmistojen (firmware) asentamiseen. Näytössä lisäksi paikka SD- ja USB -muisteille, joita voi käyttää mm. tapahtumien tallentamiseen. Tarvitsee toimiakseen RJ45- ja VE Direct - kaapelit.
Array
780,00 €
686,40 €
Myyntihinta ilman veroja553,55 €
Kuvaus

CANvu GX on asennetun järjestelmän tietoliikennekeskus. CANvu GX:n avulla voit yhdellä silmäyksellä lukea reaaliaikaisia tietoja kaikista järjestelmään liitetyistä laitteista ja hallita niiden asetuksia. Voit hallita järjestelmää mistä päin tahansa maailmaa käyttämällä Victron Remote Management Portal -portaaliin yhteydessä olevaa CANvu GX:ää

Intuitiivinen järjestelmänäkymä - kaikki mitä sinun tulee tietää

CANvu GX tarjoaa yhdellä kertaa välittömän järjestelmänäkymän: akun lataustason, nykyisen tehonkulutuksen, aurinkopaneeleiden tehotuoton sekä verkkosähköstä tai generaattorista saatavan tehon.

Tehokas Victron Remote Management -sovellus

Victron Remote Management (VRM) tarjoaa erittäin kattavat asetukset ja kaikkien järjestelmän eri komponenttien hallintatoiminnot, kunhan laitteet on kytketty joko CANvu GX:ään. Se mahdollistaa etäkäytön ja asennuksiin liittyvän sisäänkirjautumisen - mistä tahansa, milloin tahansa. Tämä tehokas sovellus tarjoaa myös helppokäyttöiset diagnostiikkatoiminnot ja arkistoitujen tietojen analysointimahdollisuuden.

Generaattorin automaattinen käynnistys/pysäytys

CANvu GX on mahdollista ohjelmoida käynnistämään generaattori automaattisesti - matalan akkujännitteen, korkean tehonkulutustarpeen tai akun matalan varaustason perusteella. Generaattorin käynnistämistä voidaan viivästää "hiljaisten jaksojen" yli jolloin generaattori ei käynnisty esimerkiksi yöaikaan.

Remote Console - hallitse kaikkea mistä tahansa...

Käytettävissä on Remote Console -ominaisuus. Saat CANvu GX:n etupaneelin käyttöösi älypuhelimeesi tai muuhun vastaavaan laitteeseen. 

Energianvarastointijärjestelmät - 24 tunnin valvonta

CANvu GX hallinnoi energianvarastointijärjestelmiä. Se pitää akut 100%:n latauksessa, kytkee järjestelmän päälle virtakatkojen aikana ja ohjaa ylimääräisen (aurinkopaneeleilta saatavan) energian itsekulutukseen - tämä järjestelmä säästää selvää rahaa.

Veneen ja asuntovaunun sähköjärjestelmän etävalvonta

Suunnitteletko matkaa? CANvu GX:n etävalvontatoiminnot mahdollistavat veneesi tai asuntovaunusi sähköjärjestelmän valmiuden matkantekoon. CANvu GX:n avulla voit myös siirtää tietoa muiden valmistajien laitteiden kanssa. 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP