Tuotteet

×
 x 

Ostoskori on tyhjä
perjantai, 20 huhtikuu 2018 19:03

Uusi maksutapa OP lasku on nyt lisätty NordSolar verkkokauppaan

Uusi maksutapa OP lasku on nyt lisätty NordSolar verkkokauppaan Uusi maksutapa OP lasku on nyt lisätty NordSolar verkkokauppaan

OPn tarjoamalla uudella maksutavalla asiakas vastaanottaa tilaamansa tuotteet ennen niiden maksamista eli käytännössä ”ostaa laskulla”. Ensimmäiselle maksuerälle saa heti jopa 30 päivää maksuaikaa.

Kuluttajalle on nyt tarjolla uusi turvallinen tapa maksaa verkko-ostokset erissä. Uusi maksutapa on käytännössä kertaluotto, jonka voi saada 50–5000 euron ostokselle. Luotto soveltuu kaikkien pankkien asiakkaille ja sen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Ostamisen turvallisuus niin kuluttajan kuin kauppiaan näkökulmasta on OPlle tärkeää. Käyttäessään tätä uutta maksutapaa asiakas tunnistautuu palveluun aina henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla Tupas-varmennepalvelun avulla.

– Asiakas voi päättää vasta kotona tuotteet saatuaan, haluaako maksaa ne kerralla vai hyödyntääkö mieluummin maksutavan luotto-ominaisuutta, joka on jopa 5000 euroa, kertoo OPn rahoituspäällikkö Katja Kopra-Kullas.

Lasku- ja erämaksutavat saa yhdellä hakemuksella.

– Uusi maksutapa on loistava vaihtoehto sellaiselle asiakkaalle, joka kaipaa maksu- ja miettimisaikaa. Asiakkaan ei tarvitse tietää heti, kuinka haluaa ostoksensa maksaa, kuvaa OPn tuotepäällikkö Heini Kostiainen.

OP Lasku

  • Suomessa asuville, yli 20-vuotiaille
  • 50–5 000 € ostoksille
  • Ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaa 30 päivää
  • Koko velan voi maksaa halutessa kerralla pois
  • Rahoituksen korko on kiinteä 14,95% ja maksutavasta peritään 2 euron laskutuspalkkio laskulta

Lisätietoja: www.op.fi

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP