Tuotteet

×
 x 

0
Ei kuvaa asetettu

Solar 3,30kW Fronius aurinkosähköjärjestelmä

⭐⭐⭐⭐⭐ Solar 3,30kW asennusvalmis 3-vaihe aurinkosähköjärjestelmä Fronius invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Froniuksen verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.
Array
3700,00 €
3145,00 €
Myyntihinta ilman veroja2536,29 €
×
Invertteri:
Kattotyyppi:
Paneelit asennetaan:
Kuvaus

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Froniuksen verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.

Muista valita kattotyyppi ja moneen riviin paneelit asennetaan.

Oletuksena järjestelmään kuuluu Fronius Symo 3.0-3-S verkkoinvertteri, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita Symo 3.0-3-M, 5.0-3-M tai 6.0-3-M invertterin.

Järjestelmä sisältää:

10 kpl 330W HC PERC yksikide aurinkopaneeli (Amerisolar AS-6M30-HC)

Fronius Symo verkkoinvertteri (Datamanager 2.0 + WiFi)

30 m solar kaapeli 2x6 mm²

MC4 käsin liitettävä liitin, 1pari

Turvakytkin AC 500 V

Varoitustarra, takasyöttövaara

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Perinteiseen yksimoduuliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. Half Cut PERC paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. Half Cut PERC Paneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 30 vuotta!

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Fronius ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat stantardit ja suojaukset. Takuu 5 vuotta.

Käytämme asennuksissa saksalaisen Schletterin ja Oriman kiinnitysjärjestelmiä. Schletterin ja Oriman valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Takuu 10 vuotta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP