Ale!

Canadian Solar 410W HC PERC musta aurinkopaneeli

152,00 ALV24%

-35%

410W HC PERC (Half Cut Passivated Emitter and Rear Contact) musta yksikide aurinkopaneeli. Minimi tilausmäärä on 10 paneelia.

Varastossa

Toimitusaika noin 7-10 arkipäivää

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Uutuutena Canadian Solar 410W HC PERC supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva musta yksikide aurinkopaneeli.

Canadian Solar HiKu6 410W HC PERC musta aurinkopaneeli. Huipputehokkaat mustat Canadian Solar 410W paneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Valmistettu uudella HC PERC -tekniikalla (Half Cut Passivated Emitter and Rear Contact). Paneeleissa on huomaavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin.

Half Cut PERC – kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Perinteiseen yksimoduliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. Half Cut PERC paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. Half Cut PERC paneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Sama ilmiö tapahtuu keväällä kun lumet alkavat sulamaan paneelien päältä; alemman kennon ollessa vielä lumen peitossa, yläosa tuottaa sähköä täydellä teholla.

410W (24V) aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi. Aurinkopaneeli soveltuu myös vaikka mökkijärjestelmiin, tällöin paneeli tarvitsee kaverikseen MPPT‐lataussäätimen.

Aurinkopaneelit on varustettu kytkentärasialla, jossa on valmiit kaapelit MC4 ‐ liittimillä, pituus on noin 41 cm. Parannettu rakenteellinen valmistustakuu 25 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 25 vuotta.

Tekniset tiedot:

  • Maksimi teho (Pmax): 410W
  • Avoimen piirin jännite (Voc): 37,2V
  • Oikosulkuvirta (Isc): 14,01A
  • Suurin tehojännite (Vmp): 31,2V
  • Suurin tehovirta (Imp): 13,15A
  • Suurin järjestelmäjännite: 1500V
  • Suurin sarjan sulakeluokitus: 25A
  • Kennon nimellinen käyttöjännite: 41+/-3C
  • Paino: 21,3kg
  • Mitat: 1722 x 1134 x 30 mm

 

Canadian Solar on yksi maailman johtavista aurinkopaneelien valmistajista. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto ylsi 3,74 miljardiin dollariin vuonna 2018. Liikevaihdon kasvu edellisestä vuodesta oli 10,3 %. Yhtiö toimitti vuonna 2018 yhteensä 6 615 megawatin edestä aurinkopaneeleja.

Lisätiedot

Brand

Canadian Solar