Ale!

Fronius Hybrid 3.0-3-S invertteri

2199,00 ALV24%

-15%

Fronius Symo Hybrid 3.0-3-S on 3kW ja kolmivaiheinen invertteri yhdellä MPPT piirillä. Tähän invertteriin voit lisäksi liittää LG Chem RESU akuston.

Varasto loppu

Turvalliset maksutavat

Blue Commerce maksutavat

Fronius Hybrid 3.0-3-S invertteri NordSolar verkkokaupasta. Erinomainen valinta aurinkosähköjärjestelmään johon tarkoitus ottaa energiavarasto käyttöön. Sisäänrakennettuna kaikki toiminnot varastointiin. Milloin tahansa laajennettavissa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Käytettävissä akuilla tai ilman.

Tutustu myös Fronius Checkbox 500V ja LG Chem energiavarastoihin.

Fronius SnapInverter

SnapInverter on yksinkertainen ja standardisoitu asennusjärjestelmä, jota voidaan käyttää yksityisasunnoista suuriin teollisuustason asennuksiin. Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, ethernet, energianhallinta ja web-server.

Laitteisiin sisäänrakennettuna älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot. Mahdollistaa vakaan verkonkäytön ja estää syöttökatkot.

Fronius Solar.web Classic tarjoaa yleiskuvan aurinkosähköjärjestelmän tuotantotiedoista. Kattava internet portaali asetusten määrittämiseen, valvontaan, analysointiin ja visualisointiin. Käytettävissä www-selain-pohjaisena tai mobiilisovelluksen kautta.

Vakiotakuu 2 vuotta. Rekisteröitymällä osoitteessa solarweb.com voit pidentää takuusi maksutta. Valitse joko 5 vuoden Fronius Warranty Plus (huolto, kuljetus ja materiaalit) tai 7 vuoden Fronius Warranty materiaalitakuu. Ilmainen järjestelmänvalvonta.

Takuun puitteissa voit ylikuormittaa invertterin 1.5 kertaisesti ja ottaa laitteesta täydet tehot irti.

IP-luokitus IP65, joka tarkoittaa täydellistä suojaus, pölytiivis ja suojaus joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta. Laite voidaan kytkeä siis myös ulkotiloihin.

Fronius Symo invertterin kanssa suositellaan käytettäväksi Fronius Smart Meter kaksisuuntaista älykästä mittaria virrankulutuksen ja oman kulutuksen optimointiin.

Fronius SnapInverter-invertterien tyyppitiedot

SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

  SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja   käynnistysprosessi.
Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

INTEGROITU TIETOLIIKENNE  INTEGROITU TIETOLIIKENNE (Ei Light versiossa)

Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima.
Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

SMART GRID READY  SMART GRID READY

Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot.
Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot.

SYÖTÖN RAJOITUS  SYÖTÖN RAJOITUS

Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter- ja Datamanager-tuotteita.

SUPERFLEX DESIGN  SUPERFLEX DESIGN

Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistumia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

DYNAMIC PEAK MANAGER  DYNAMIC PEAK MANAGER

Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

VALMIS VARASTOINTIIN  VALMIS VARASTOINTIIN (Hybrid mallit)

Kaikki toiminnot on sisäänrakennettu invertteriin, joten sen voi milloin tahansa laajentaa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Sitä voi käyttää akun kanssa tai ilman akkua. Varavirtatoiminto.

MULTI FLOW TECHNOLOGY  MULTI FLOW TECHNOLOGY

Eri DC- ja AC-energiavirrat ovat mahdollisia rinnakkain. Akun voi ladata DC- tai AC-puolelta. Sopii AC-kytkettyyn jälkiasennukseen.

Fronius Hybrid 3.0-3-S invertteri NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin toimitettuna.

TEKNISET TIEDOT: 

Max. Tulojännite (V) 1.000
Min. MPP-jännite (V) 200
Max. MPP-jännite (V) 800
Max. Generaattorin teho (kW) 5
Nimellisteho AC (kVA) 3
Max teho AC (kVA) 3
Max. Hyötysuhde (%) 97,5
Europ. Hyötysuhde (%) 95,2
Suojausluokka IP65
Pituus (mm) 645
Leveys (mm) 431
Korkeus (mm) 204
Paino (kg) 19,9
Liitäntä 1 RS485
MPPT 1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius Hybrid 3.0-3-S invertteri”