Tuotteet

×
 x 

0
Solar Kw 1000x700

Solar 8,55kW Fronius aurinkosähköjärjestelmä

⭐⭐⭐⭐⭐ Solar 8,55 kW asennusvalmis 3-vaihe aurinkosähköjärjestelmä Fronius invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Fronius verkkoinvertteri, aurinkopaneelikaapeli, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.
Array
7400,00 €
6660,00 €
Myyntihinta ilman veroja5370,97 €
×
Invertteri:
Kattotyyppi:
Paneelit asennetaan:
Kuvaus

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan!  Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Fronius verkkoinvertteri, aurinkopaneelikaapeli, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.

Muista valita kattotyyppi ja moneen riviin paneelit asennetaan.

Oletuksena järjestelmään kuuluu Fronius Symo 6.0-3-M verkkoinvertteri, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita Symo 7.0-3-M, 8.2-3-M tai 10.0-3-M invertterin.

Tämä koko sopii mainiosti talouksiin, joissa on sähkölämmitys. Keväästä alkusyksyyn, järjestelmä pystyy tuottamaan lämpimän käyttöveden. Voit huoletta käyttää ilmalämpöpumppua viilentämiseen, ilman että ostetun sähkön kulutus kasvaisi.

Järjestelmä sisältää:

30 kpl 285W aurinkopaneeli monikide

Fronius Symo verkkoinvertteri (Datamanager 2.0 + WiFi)

40 m solar kaapeli 2x6 mm²

MC4 käsin liitettävä liitin, 1pari

Turvakytkin AC 500 V

Varoitustarra, takasyöttövaara

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita monikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Paneelit ovat 60 kennoisia ja nimellisteholtaan 285 W. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 30 vuotta! 

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Fronius ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat stantardit ja suojaukset. Takuu 5 vuotta.

Käytämme asennuksissa saksalaisen Schletterin ja Oriman kiinnitysjärjestelmiä. Schletterin ja Oriman valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Takuu 10 vuotta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP