Järjestelmät

Caravan järjestelmät NordSolar verkkokaupasta. Asuntoautoihin ja asuntovaunuihin soveltuvat NDS Blacksolar, Solenergy ja Solarflex järjestelmät.

NDS BLACKSOLAR yksikide aurinkopaneelit on suunniteltu erityisesti caravan käyttöön. Paneelit eivät tarvitse erillisiä asennussarjoja kiinnitykseen, vaan ne voidaan kiinnittää suoraan innovatiivisestä kehyksestä matkailuauton tai -vaunun kattoon.

BLACKSOLAR-aurinkopaneelien uusi linja on askel eteenpäin aurinkoteknologiassa. Täysin mustat ja tyylikkäät paneelit vangitsevat suuremman määrän aurinkoenergiaa myös auringonnousun ja auringonlaskun aikana. NDS paneelit ylittävät perinteisen paneelin sähköntuotannon.

BLACKSOLAR -moduulit valmistetaan suuren hyötysuhteen omaavilla monokiteisillä kennoilla ja raaka-aineilla. Optimoimalla maksimaalinen suorituskyky, saavutetaan jopa 18,5% hyötysuhde.

Lisäksi paneelit on varustettu erityisillä NDS-kiinnikkeillä, jotka ovat suunniteltu nopeaa ja turvallista asennusta varten. BLACKSOLAR-paneelit noudattavat tiukimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja takaavat pitkän aikavälin luotettavuuden jopa vaikeimmissa ilmasto-olosuhteissa.

  • Korkealaatuiset hitsaussaumat paneelin ylikuumenemisen estämiseksi
  • EVA-kalvo parantaa paneelin valonläpäisyä
  • Uuden sukupolven heijastava lasi parempaan lämpöreaktioon korkeissa lämpötiloissa

NDS SOLENERGY yksikide aurinkopaneeleissa on myös integroidut kattokiinnikkeet. Paneelit valmistetaan uusimman tuotantoteknologian mukaisesti parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokaisessa paneelissa on yksikiteisiä piikennoja, jotka on suojattu Tedlar-levyllä. Pinnoite on erittäin läpinäkyvää karkaistua ja teksturoitua lasia, joissa on heijastumisen estävä pinnoite, joka parantaa sen tehokkuutta jopa 17,25%.

SOLENERGY-moduulit ovat tiukimpien IEC61215, IEC61730 ja ISO9001 / ISO14000 -sertifikaattien mukaisia. Ne kestävät kaikkein vaikeimmissa ympäristö- ja ilmasto olosuhteissa.

NDS SOLARFLEX on innovatiivinen NDS-puolijoustavien aurinkopaneelien korkean hyötysuhteen sarja.

SOLARFLEX on ihanteellinen valinta caravaanareille ja veneilijöille

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi mahdollisimman pienessä tilassa SOLARFLEX-sarja on tehty SUNPOWER- kennoilla. Kennoilla on erittäin korkea hyötysuhde, jopa 22%, ja ne on varustettu Back Contact -tekniikalla.

– 30% joustavuus
– Korkealaatuinen SUNPOWER -kenno
– Korkea hyötysuhde, jopa 22%
– Ohut ja erittäin kevyt

Caravan järjestelmät
Show Filters