Fronius GEN24 Plus

Fronius Symo GEN24 Plus on uusi hybridi-invertterisarja laajentamaan nykyistä valikoimaa. Fronius Symo GEN24 Plus 3-vaihe invertteristä löytyy 3 kW, 4kW, 5kW, 6 kW, 8 kW ja 10 kW mallit. Inverttereissä on 2 kpl MPPT-lataussäädintä, jotka käynnistyvät jo 80 Vdc jännitteellä. MPPT:n perään tarvitaan vähemmän paneeleita, jotta invertteri saadaan tuottamaan sähköä. Symo GEN24 Plus on IP66 suojattu. Fronius käyttää sekä pikalukitusruuveja että jousiliittimiä, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta.
Varavoimaa akustolla tai ilman!
GEN24 Plus syöttää energiaa akulla tai ilman, mikäli verkko on väliaikaisesti poissa. Kytkemällä esim. BYD Battery-Box -akuston invertteriin saadaan 3-vaihesähköä. Ilman akustoa saadaan sähkökatkon iskiessä 1-vaihe sähköä invertterin erillisestä ulostulosta paneelien tuottaessa. Katso tarkemmat tiedot datasheetistä.

Suunnittelu ja valmistus on Itävallassa, tämä takaa Fronius tuotteille korkean laadun. Tarkista Froniuksen sivulta, mitkä akut ovat hyväksyttyjä Symo GEN24 Plus -invertterin kanssa.

Energiavarastot BYD B-Box
Show Filters