NDS Tempra

NDS TEMPRA akut ovat uuden sukupolven LiFePO4 huippuakkuja, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu kokonaan Italiassa. TEMPRA-akulla on markkinoiden paras teho-painosuhde uusien NDS HDP -kennojen ansiosta (High Density Power). HPD-kennojen ansiosta samaan tilaan mahtuu 50 % lisää tehoa ja siten 50 % lisää itsenäisyyttä lomille. Tavallisessa L5-laatikossa jopa 150 Ah virtaa (sopii loistavasti esimerkiksi Fiat Ducaton istuimen alle).

TEMPRA litiumakut:

    • Akkua voi ladata millä tahansa laturilla (jopa lyijyakuille tarkoitetuilla!) sisäänrakennetun itsenäisen säätelyn ansiosta
    • Lämmitystoiminnon ansiosta TEMPRA-akku toimii jopa -20 °C lämpötilassa
    • BMS (Battery Management System) toimii akun aivoina ja valvoo, että akku ja käyttäjä ovat turvassa
    • TEMPRA akun voi kytkeä NDS ekosysteemiin ja sitä voi ohjata NDS-sovelluksen avulla (saatavilla Applelle ja Androidille)

Rentoutuminen juuri oikeassa sisälämpötilassa, tuoreen kahvin nauttiminen, suihkussa käyminen ja hiusten kuivaaminen ovat tavanomaisesti olleet ylellisyyksiä, joista matkaillessa voi nauttia ainoastaan virtapistokkeiden läheisyydessä. TEMPRA litiumakkujen ansiosta tämä kaikki on mahdollista myös ilman ulkoista virtalähdettä!

NDS Tempra Caravan litium akut
Show Filters