Ale!

Safire 3200B mökkilämmitin

1589,002114,00 ALV24%

-7%

Safire 3200B on pienikokoinen ja helppokäyttöinen mökkilämmitin. Voit valita lämmittimen valkoisena tai mustana. Lämmittimen voit halutessasi varustaa myös GSM -kaukokäynnistimellä.

(1 tuotearvio)
Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Safire 3200B mökkilämmitin NordSolar verkkokaupasta. Lämmittimessä on kiinteästi asennettu, helppokäyttöinen ohjaustaulu. Naksauta laite virtakytkimestä päälle ja muu hoituu itsestään. Lämpötilan säätö onnistuu yksinkertaisesti ohjaustaulusta nappia painamalla. Halutessasi voit varustaa Safire lämmittimesi 1287B GSM ohjaimella, jolla voit pistää mökkisi lämpenemään jo etukäteen. Tullessasi mökille, sinua odottaa kuiva lämmin mökki ja lämpimät petivaatteet. Ei enää märkien puiden sytyttelyä ja vedon houkuttelua piippuun.

Safire 3200B on todella pienikokoinen päällepäin, se on korkeudeltaan  hieman yli polven korkuinen ja kanttiinsa A4 arkin verran Se ei vaadi isoja turvaetäisyyksiä ympärillensä. Vain harjan verran siivousta varten sivuille ja metrin verran ylöspäin, jotta lämpö pääsee virtaamaan vapaasti. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Safire 3200B mallia saa kahtena eri värivaihtoehtona. Vaalea tai musta pulverimaalattu pinta. Vaalea sopii hyvin nykyaikaisiin vaaleisiin sisustuksiin, kun taas tyylikäs musta maastoutuu paremmin patinoituneisiin hirsimökkeihin.

Safire mökkilämmittimissä on kaikki johdot ja polttoainelinjastot kytkettynä valmiiksi. Asennus onnistuu helposti jopa ihan amatööriltä. Yksi reikä seinään pakokaasuläpivientiä varten ja toinen pieni polttoaineputkelle. Asenna läpivienti, kytke sähkö, lisää polttoaine ja ala käyttämään.

Tekniset tiedot:

 • Lämmitysteho: 900 – 3200 W = 20 – 75 m2 lämmityspinta-ala
 • Polttoaine: biodiesel / dieselöljy / polttoöljy / valopetroli
 • Kulutus: 0,09 – 0,32 l/h = 2,16 – 7,7 l/vrk
 • Käyttöjännite: 12 V = tai verkkolaitteella 230 V~ (Mainitse tilatessa)
 • Virrankulutus: 0,15 – 0,35 A 12 V DC (1,8 – 4,2 W)
 • Käynnistys: Ohjaustaulusta, Geniuksella tai GSM–ohjaimella
 • Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattisesti termostaatilla, ohjaustaulu tai GSM
 • Mitat / paino: 730 x 310 x 212 mm / 18 kg

Huom! Tehdaspakkaus sisältää lämmittimen, polttoaineletkut 3m, tankkiliitin 30L tankkiin, virtajohdot 4m, termostaatti 4m

Lisää tilaukseen, joko hormiläpivienti tai seinäläpivienti, sekä 30L polttoainetankki. Halutessasi voit myös lisätä GSM -kaukokäynnistimen.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

Musta, Valkoinen

Asennussarja:

Ei asennussarjaa, Hormille, Seinäläpivienti

Polttoainetankki:

Ei polttoainetankkia, 30L polttoainetankki

Etäohjaus:

Ei etäohjausta, GSM etäohjaus

Brand

Safire

Energiatehokkuus

A+

1 arvio tuotteelle Safire 3200B mökkilämmitin

 1. Arja (varmistettu kirjoittaja)

  Hienosti toiminut meidän mökillä