PÖHISKÖ

PÖHISKÖ aurinkoilmalämmittimet on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa ja ne ovat kotimaisia avainlippu-tuotteita.

Avainlippu-tuote, tehty Suomessa

Aurinkoilmalämmitin tuulettaa ja lämmittää mökit, aitat, autotallit, varastot, siirtolapuutarhamökit sekä monet muut rakennukset. Pöhiskö aurinkolämmitin toimii täysin itsenäisesti aurinko­energialla. Kulutonta ja huoletonta auringon tuomaa lämpöä rakennukseen kuin rakennukseen.

Mitä Pöhiskö aurinkoilmalämmitin tekee?

Pöhiskö aurinkoilmalämmitin nostaa lämpötilaa huoneessa sekä poistaa kosteutta sisäilmasta. Kun mökin sisäilma on talven jälkeen kuivaa, on mökin lämpimäksi saaminen helpompaa ja nopeampaa sekä säästät lämmityskustannuksissa kun Pöhiskö aurinkoilmalämmitin on esilämmittänyt mökkisi. Pöhiskö soveltuu kaikenlaisiin rakennuksiin aina huvilasta huussiin taikka kartanosta koirataloon. Huolettomasti huoltovapaata aurinkolämpöä.

Talven aikana rakenteisiin tiivistyvä kosteus on monen kylmillään olevan rakennuksen vitsaus. Ajan myötä kosteus tuo mukanaan ummehtuneen hajun ja pahimmillaan jopa homeongelmia. Yleensä näihin ongelmiin on syynä rakennuksen riittämätön ilmanvaihto.

Pöhiskö parantaa myös tulisijan toimintaa kun Pöhiskön tuoma ilma pääsee poistumaan hormin kautta.

PÖHISKÖ aurinkoilmalämmittimet
Show Filters