LiTime

LiTime litium akut tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä ja luotettavuutta kaikkiin käyttötarpeisiin, esimerkiksi asuntoautoon / -vaunuun, sekä niiden aurinkosähköjärjestelmiin. Näiden akkujen kehittynyt teknologia, kuten itselämmitystoiminto ja sisäänrakennettu akkujen hallintajärjestelmä (BMS), varmistavat tehokkaan ja turvallisen käytön kaikissa olosuhteissa. LiTime litiumakut ovat kevyitä, pitkäikäisiä ja latautuvat nopeasti, tehden niistä täydellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin.

Turvallinen ja kestävä ratkaisu

LiTime LiFePO4 -litiumakut ovat erittäin turvallisia ja kestäviä. Ne ovat UL-sertifioituja ja täyttävät korkeimmat turvallisuus- ja kestävyysstandardit. LiTime itse kehittämä BMS tarjoaa kattavan suojauksen ylijännitteeltä, alijännitteeltä, ylikuumenemiselta, ylivirralta ja oikosuluilta. BMS-järjestelmä parantaa akun elinikää optimoimalla akun kapasiteetin

Itselämmitys vs. Alhaisen lämpötilan suojaus

Itselämmittevä akku lämmittää itseään automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä. Alhaisen lämpötilan suojausakku sen sijaan katkaisee latauksen alle 0°C lämpötilassa, ja se täytyy lämmittää manuaalisesti ennen lataamista.

Laajennettavuus joka tarpeeseen

LiTime litium akut tukevat maksimilaajennuskapasiteettia 20,48 kWh (maksimi 4P4S kytkentä), jolloin voit rakentaa joustavasti oman akkujärjestelmän kaikkiin tarpeisiisi.

Show Filters