Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat uusinta tekniikkaa olevia ja markkinoiden tehokkaimpia yksikide HC PERC, N-type ja HPBC aurinkopaneeleita.

PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) tekniikka on syrjäyttänyt vanhat yksi- ja monikidepaneelit. Huomattavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla sekä kuumalla ilmalla! Aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi.

Half Cut PERC – kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

N-type TOPCon -teknologia tarjoaa noin 5-6% enemmän tehoa kuin mono PERC ja noin 3-4% enemmän energian tuotantoa. N-type paneelit on valmistettu uudella Hot 2.0 tekniikalla jolla saavutetaan luotettavampi suorituskyky ja vähennetään LID/LEDIT efektejä. Paneelit ovat PID vastustuskykyisiä ja sertifioituja suolasuihkua ja ammoniakkia vastaan.

HPBC -tekniikalla (Unique High-efficiency HPBC Cell structure) paneeleissa on huomaavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin.

Aurinkopaneelit kotiin
Show Filters