Ale!

Safire 2000B mökkilämmitin

1190,001666,00 ALV24%

-12%

Safire 2000B on pienikokoinen ja helppokäyttöinen mökkilämmitin. Voit valita lämmittimen valkoisena tai mustana. Lämmittimen voit halutessasi varustaa myös GSM -kaukokäynnistimellä.

Poista
Turvalliset maksutavat

Kuvaus

Safire 2000B mökkilämmitin NordSolar verkkokaupasta. Lämmittimessä on kiinteästi asennettu ohjaustaulu laitteen alaosassa. Laitteen käyttö on helppoa. Naksauta laite virtakytkimestä päälle ja muu hoituu itsestään. Lämpötilan säätö onnistuu yksinkertaisesti nappia painamalla. Halutessasi voit varustaa Safire lämmittimesi 1287B GSM ohjaimella, jolla voit pistää mökkisi lämpenemään jo etukäteen. Tullessasi mökille, sinua odottaa kuiva lämmin mökki ja lämpimät petivaatteet. Ei enää märkien puiden sytyttelyä ja vedon houkuttelua piippuun.

Safire 2000B on hämmästyttävän pienikokoinen päällepäin, se on korkeudeltaan polven korkuinen ja kanttiinsa vaaksan verran. Se ei vaadi isoja turvaetäisyyksiä ympärillensä. Vain harjan verran siivousta varten sivuille ja metrin verran ylöspäin, jotta lämpö pääsee virtaamaan vapaasti. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Safire 2000B mallia saa kahtena eri värivaihtoehtona. Vaalea tai musta pulverimaalattu pinta. Vaalea sopii hyvin nykyaikaisiin vaaleisiin sisustuksiin, kun taas tyylikäs musta maastoutuu paremmin patinoituneisiin hirsimökkeihin.

Safire mökkilämmittimissä on kaikki johdot ja polttoainelinjastot kytkettynä valmiiksi. Asennus onnistuu helposti jopa ihan amatööriltä. Yksi reikä seinään pakokaasuläpivientiä varten ja toinen pieni polttoaineputkelle. Asenna läpivienti, kytke sähkö, lisää polttoaine ja ala käyttämään.

Tekniset tiedot:

Lämmitysteho: 0,7 – 2kW = 10 – 45 m2 lämmityspinta-ala
Polttoaine: kevyt polttoöljy, talvilaatu
Kulutus: 0,07-0,2 l/h = 1,7-4,8 l/vrk
Käyttöjännite: 12 V = tai verkkolaitteella 230 V~ (Mainitse tilatessa)
Virrankulutus: 0,15-0,30 A 12 V DC (1,8 – 3,6 W)
Käynnistys: Ohjaustaulusta tai GSM-ohjaimella
Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattisesti termostaatilla, ohjaustaulu tai GSM
Mitat / paino: 600 x 170 x 212 mm / 10 kg

Huom! Tehdaspakkaus sisältää lämmittimen, polttoaineletkut 3m, tankkiliitin 30L tankkiin, virtajohdot 4m, termostaatti 4m

Lisää tilaukseen, joko hormiläpivienti tai seinäläpivienti, sekä 30L polttoainetankki. Halutessasi voit myös lisätä GSM -kaukokäynnistimen.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

Musta, Valkoinen

Asennussarja:

Ei asennussarjaa, Hormille, Seinäläpivienti

Polttoainetankki:

Ei polttoainetankkia, 30L polttoainetankki

Etäohjaus:

Ei etäohjausta, GSM etäohjaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Safire 2000B mökkilämmitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *