Ale!

Fronius Symo GEN24 4.0 Plus invertteri

2370,00 ALV24%

-21%

Fronius Symo GEN24 4.0 Plus Hybrid on 4kW ja kolmivaiheinen invertteri kahdella MPPT piirillä. Tähän invertteriin voit lisäksi liittää BYD Battery-Box akuston.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Blue Commerce maksutavat

Fronius Symo GEN24 4.0 Plus invertteri NordSolar verkkokaupasta.

Sisäänrakennettuna kaikki toiminnot varastointiin. Milloin tahansa laajennettavissa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Käytettävissä akuilla tai ilman.

Standardoitu, yksinkertainen asennusjärjestelmä, käyttöönotto ja käyttöliittymä. Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta ja web-server. Perustakuu 2 vuotta, laajennettavissa rekisteröitymällä 5 tai 7 vuoteen maksutta.

Fronius Symo GEN24 Plus on uusi hybridi-invertterisarja laajentamaan nykyistä valikoimaa. Fronius Symo GEN24 Plus 3-vaihe invertteristä löytyy 3 kW, 4kW, 5kW, 6 kW, 8 kW ja 10 kW mallit. Inverttereissä on 2 kpl MPPT-lataussäädintä, jotka käynnistyvät jo 80 Vdc jännitteellä. MPPT:n perään tarvitaan vähemmän paneeleita, jotta invertteri saadaan tuottamaan sähköä. Symo GEN24 Plus on IP66 suojattu. Fronius käyttää sekä pikalukitusruuveja että jousiliittimiä, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta.

Varavoimaa akustolla tai ilman!

GEN24 Plus syöttää energiaa akulla tai ilman, mikäli verkko on väliaikaisesti poissa. Kytkemällä esim. BYD Battery-Box -akuston invertteriin saadaan 3-vaihesähköä. Ilman akustoa saadaan sähkökatkon iskiessä 1-vaihe sähköä invertterin erillisestä ulostulosta paneelien tuottaessa. Katso tarkemmat tiedot datasheetistä.

Suunnittelu ja valmistus on Itävallassa, tämä takaa Fronius tuotteille korkean laadun. Tarkista Froniuksen sivulta, mitkä akut ovat hyväksyttyjä Symo GEN24 Plus -invertterin kanssa.

 
Fronius Symo GEN24 4.0 Plus invertteri NordSolar verkkokaupasta

Fronius aurinkosähköratkaisuja, joihin voit luottaa. Tuleviin auringonnousuihin vuosikymmenien ajaksi.

Fronius on perheyritys, jolla on pitkät perinteet tehoelektroniikassa. Solar Energy Division on toiminut aurinkosähköalalla jo vuodesta 1992. Vuonna 1945 esitellystä ensimmäisestä akkulaturista lähtien Fronius on asettanut maailmanlaajuisia standardeja  innovaation, laadun ja tehonmuuntamisen alalla.

Froniuksen innovaatioita ohjaa visio 24 tunnista aurinkoa. Se on tulevaisuutta, jonka voimanlähteenä ja tukena käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

 

TEKNISET TIEDOT: 

Max. Tulojännite (V) 1.000
Min. MPP-jännite (V) 80
Max. MPP-jännite (V) 800
Max. Generaattorin teho (kW) 6
Nimellisteho AC (kW) 4
Max teho AC (kVA) 4
Max. Hyötysuhde (%) 98,2
Europ. Hyötysuhde (%) 97,2
Suojausluokka IP66
Korkeus (mm) 530
Leveys (mm) 474
Syvyys (mm) 165
Paino (kg) 15,6
Liitäntä 1 WLAN / 2x Ethernet LAN
Liitäntä 2 6x digitaalinen in/out + 6x digitaalinen in
Liitäntä 3 USB 2.0 (1A)
Liitäntä 4 2x RS485
MPPT 2
Yhteensopivat akustot BYD Battery-Box HVS/HVM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fronius Symo GEN24 4.0 Plus invertteri”