Ale!

NDS Blacksolar 115W aurinkosähköjärjestelmä

410,00871,00 ALV24%

-10%

115W NDS Blacksolar aurinkosähköjärjestelmä Sun Control MPPT SCE360 NBus säätimellä asuntoautoon/-vaunuun tai veneeseen. Voit valita järjestelmän myös lisäpanelilla ja kosketusnäytöllä.

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

NDS Blacksolar 115W aurinkosähköjärjestelmä on täydellinen aurinkopaneelisarja asuntoautoon/-vaunuun tai veneeseen.

Voit halutessasi täydentää järjestelmää lataussäätimeen liitettävällä kosketusnäytöllä ja/tai toisella aurinkopaneelilla, jolloin paneelitehot nousevat 230W.

Peruspaketti sisältää:

– 115W kokomusta NDS aurinkopaneeli
– NDS Sun Control 2 (SCE360 NBus) 25A mppt lataussäädin
– 6m kaapeli 2 x 2,5 mm2
– Kattoläpivienti

NDS tuotteilla on 2 vuoden takuu.

NDS BLACKSOLAR

NDS Energyn valmistamat yksikide aurinkopaneelit on suunniteltu erityisesti caravan käyttöön. Paneelit eivät tarvitse erillisiä asennussarjoja kiinnitykseen, vaan ne voidaan kiinnittää suoraan innovatiivisestä kehyksestä matkailuauton tai -vaunun kattoon.

NDS Blacksolar paneelit

NDS BLACKSOLAR-aurinkopaneelien uusi linja on askel eteenpäin aurinkoteknologiassa. Täysin mustat ja tyylikkäät paneelit vangitsevat suuremman määrän aurinkoenergiaa myös auringonnousun ja auringonlaskun aikana. NDS paneelit ylittävät perinteisen paneelin sähköntuotannon.

NDS BLACKSOLAR -moduulit valmistetaan suuren hyötysuhteen omaavilla monokiteisillä kennoilla ja raaka-aineilla. Optimoimalla maksimaalinen suorituskyky, saavutetaan jopa 18,5% hyötysuhde.

NDS Blacksolar paneeli

Lisäksi paneelit on varustettu erityisillä NDS-kiinnikkeillä, jotka ovat suunniteltu nopeaa ja turvallista asennusta varten. BLACKSOLAR-paneelit noudattavat tiukimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja takaavat pitkän aikavälin luotettavuuden jopa vaikeimmissa ilmasto-olosuhteissa.

  • Korkealaatuiset hitsaussaumat paneelin ylikuumenemisen estämiseksi
  • EVA-kalvo parantaa paneelin valonläpäisyä
  • Uuden sukupolven heijastava lasi parempaan lämpöreaktioon korkeissa lämpötiloissa

Koko: 1385 x 530 x 60 mm
Paino: 10 kg

NDS Sun Control 2 lataussäädin (SCE360 NBus)

NDS Sun Control 2 on MPPT (Maximum Power Point Tracking) säädin ja se on varustettu NBus-ominaisuudella. Mppt säätimellä päästään tyypillisesti noin 20% (jopa 40%) parempaan lataustehoon kuin perinteisellä PWM-säätimellä. MPPT-säätimen lataushyötysuhde on n. 95-98%, kun taas pulssileveys säätimen noin n. 50-60%, karkeasta on-off säädöstä johtuen. MPPT-säädin hakee aina korkeimman paneelijänniteen ja virran leikkauspisteen säädön katkokohdaksi ja muuntaa ylimääräisen jännitteen hakkurilla latausvirraksi.

NDS SC320M lataussäädin
  • Nimellisjännite: 12V
  • Maksimi teho: 360W
  • Suurin latausvirta: 25A
  • Sulake: 30A
  • Mitat 151 x 90 x 48 mm.

NDS kosketusnäyttö SCE360 NBus lataussäätimeen

NDS LCD kosketusnäyttö NBus

Näyttöpaneelilta näkee nopeasti ja helposti aurinkopaneelilta tulevan latauksen ja akun tilan. Mikäli myös ajoneuvon akulle on kytketty lataus, niin näytöltä voi seurata molempien akkujen tilaa. Usean laitteen N-Bus-verkoston ansiosta tarvitset vain yhden näytön kaikkien liitettyjen laitteiden seuraamiseen. Enää ei tarvitse näyttöä jokaiselle
laitteelle erikseen. Näyttö soveltuu kaikille laitteille, joissa on N-Bus.

6m kaapeli sopii suoraan lataussäätimeen.

Mitat: 100 x 80 x 10 mm

Lisätiedot

Lisäpaneeli:

Ei lisäpaneelia, 115W lisäpaneeli

Kosketusnäyttö:

Ei kosketusnäyttöä, NDS kosketusnäyttö

Brand

NDS Energy