Tuotteet

×
 x 

0
Solar 4.56kw 1000x700

4,56kW PERC monikide aurinkosähköjärjestelmä

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,56 kW PERC asennusvalmis 3-vaihe aurinkosähköjärjestelmä Fronius invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiskot, väli- ja päätykiinnikkeet, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Froniuksen verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarrat.
Array
4500,00 €
3870,00 €
Myyntihinta ilman veroja3120,97 €
×
Invertteri:
Kattotyyppi:
Paneelit asennetaan:
Kuvaus

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiskot, väli- ja päätykiinnikkeet, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Froniuksen verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Muista valita kattotyyppi ja moneen riviin paneelit asennetaan. (Paneelit asennetaan pystysuunnassa. Jos asennat vaakasuunnassa, pyydä erillinen tarjous)

Oletuksena järjestelmään kuuluu Fronius Symo 3.0-3-M verkkoinvertteri, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita Symo 4.5-3-S, 5.0-3-M, 6.0-3-M tai 7.0-3-M invertterin. Voit myös tilata järjestelmän ilman invertteriä.

Järjestelmä sisältää:

16kpl 285W PERC monikide aurinkopaneeli
Alumiinikiskot, pääty- ja välikiinnikkeet
Kiinnikkeet kattotyypin mukaan
Fronius Symo verkkoinvertteri (Datamanager 2.0 + WiFi)
30m solar kaapeli 2x6mm²
MC4 käsin liitettävä liitin, 1pari
Turvakytkin 16A/415VAC
Varoitustarrat, takasyöttövaara

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita monikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Paneelit ovat 60 kennoisia, nimellisteholtaan 285W ja uusinta tekniikkaa olevia PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liittimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 30 vuotta! 

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Fronius ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 5 vuotta.

Käytämme asennuksissa saksalaisen Schletterin ja SolarXon kiinnitysjärjestelmiä. Schletterin ja SolarXon valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Takuu 10 vuotta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP