Tuotteet

×
 x 

0
Solar Kw SMA Musta 1000x7007

Solar 9,00kW SMA

⭐⭐⭐⭐⭐ Solar 9,00 kW asennusvalmis 3-vaihe musta aurinkosähköjärjestelmä SMA invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, SMA verkkoinvertteri, aurinkopaneelikaapeli, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.
Array
9200,00 €
8280,00 €
Myyntihinta ilman veroja6677,42 €
×
Tuotevaihtoehdot:
Kuvaus

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, SMA verkkoinvertteri, aurinkopaneelikaapeli, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.

Muista ilmoittaa kattotyyppi järjestelmää tilatessa.

Tämä koko sopii mainiosti talouksiin, joissa on sähkölämmitys. Keväästä alkusyksyyn, järjestelmä pystyy tuottamaan lämpimän käyttöveden. Voit huoletta käyttää ilmalämpöpumppua viilentämiseen, ilman että ostetun sähkön kulutus kasvaisi.

Järjestelmä sisältää:

30 kpl 300W aurinkopaneeli yksikide

SMA Tripower STP 10.0-3AV-40 verkkoinvertteri

SMA invertterissä myös WLAN, Ethernet, RS485, SMA Data, Webconnect ja TS4-R näyttö älypuhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen

60 m solar kaapeli 6 mm²

MC4 käsin liitettävä liitin, 2paria

Turvakytkin AC 500 V

Varoitustarra, takasyöttövaara

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Paneelit ovat 60 kennoisia ja nimellisteholtaan 300 W. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 25 vuotta! 

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita SMA ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat stantardit ja suojaukset. Takuu 5 vuotta.

Käytämme asennuksissa saksalaisen Schletterin ja Oriman mustia kiinnitysjärjestelmiä. Schletterin ja Oriman valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Takuu 10 vuotta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP