Ale!

Amerisolar 290W PERC aurinkopaneeli 31kpl lava

Alkuperäinen hinta oli: 4600,00€.Nykyinen hinta on: 4140,00€. ALV24%

-10%

Amerisolar 290W PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) monikide aurinkopaneeli. Supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva PERC monikidepaneeli nyt NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna. Lavalla on 31 paneelia.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Amerisolar 290W supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva PERC monikidepaneeli

Amerisolar 290W PERC aurinkopaneeli 31kpl lava NordSolar verkkokaupasta nyt saatavana uusimmalla tekniikalla olevia monikide PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) aurinkopaneeleita. Tämä PERC tekniikka tulee syrjäyttämään vanhat yksi- ja monikidepaneelit jo lähitulevaisuudessa. Muutama suuri valmistaja on jo aloittanut tuotannon, ja me pääsemme nauttimaan ensimmäisinä näiden paneeleiden myynnistä kuluttajille. Huipputehokas hyötysuhde, huomattavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla sekä kuumalla ilmalla.

Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Amerisolar 290W PERC aurinkopaneelit ovat uusinta tekniikkaa, ne täyttävät Suomen lumikuormavaatimukset ja sopivat kaikenkokoisiin järjestelmiin.

PERC-solurakenteen pääasiallinen etu on se, että sen avulla saavutetaan paremmat tehokkuudet kuin tavanomaisilla aurinkokennoilla, jotka ovat saavuttaneet fyysiset rajat. Teknologian nykytilanteessa on mahdollista saavuttaa jopa 1% absoluuttinen tehokkuuden lisäys. Vaikka valmistusprosessissa on enemmän vaiheita, tehokkuuden lisäys mahdollistaa kustannusten pienenemisen myös järjestelmän tasolla. Tämän solun arkkitehtuurin katsotaan siten olevan yksi parhaista mahdollisuuksista tuottaa tehokkaita aurinkopaneeleja kilpailukykyiseen hintaan.

Amerisolar 290W PERC aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi. Paneelia voidaan käyttää myös vaikka mökkijärjestelmissä, tällöin paneeli tarvitsee kaverikseen MPPT‐lataussäätimen.

Aurinkopaneelit on varustettu kytkentärasialla, jossa on valmiit kaapelit MC4 ‐ liittimillä, pituus on noin 80 cm.

Tekniset tiedot:

  • Maksimi teho (Pmax): 290W
  • Avoimen piirin jännite (Voc): 39,2V
  • Oikosulkuvirta (Isc): 9,59A
  • Suurin tehojännite (Vmp): 32,0V
  • Suurin tehovirta (Imp): 9,07A
  • Suurin järjestelmäjännite: 1000V
  • Suurin sarjan sulakeluokitus: 15A
  • Kennon nimellinen käyttöjännite: 45+/-2C
  • Paino: 17,5kg
  • Mitat: 1640 x 992 x 35 mm

Lisätiedot

Brand

Amerisolar

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amerisolar 290W PERC aurinkopaneeli 31kpl lava”