Ale!

Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli 31kpl lava

4470,00 3129,00 ALV24%

-30%

Amerisolar 320W PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) musta monikide aurinkopaneeli. Supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva PERC monikidepaneeli nyt NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna. Lavalla on 31kpl paneeleita.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Turvalliset maksutavat

Kuvaus

Amerisolar 320W PERC supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva kokomusta yksikidepaneeli, 31kpl lava.

Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli 31kpl lava NordSolar verkkokaupasta nyt saatavana. Huipputehokkaat kokomustat paneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Valmistettu uudella PERC -tekniikalla (Passivated Emitter and Rear Contact). Tämä PERC tekniikka tulee syrjäyttämään vanhat yksi- ja monikidepaneelit jo lähitulevaisuudessa. Muutama suuri valmistaja on jo aloittanut tuotannon, ja me pääsemme nauttimaan ensimmäisinä näiden paneeleiden myynnistä kuluttajille. Paneeleissa on huomaavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin.

Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.
Amerisolar 320W PERC kokomustat aurinkopaneelit ovat uusinta tekniikkaa, ne täyttävät Suomen lumikuormavaatimukset ja sopivat kaikenkokoisiin järjestelmiin.

PERC-solurakenteen pääasiallinen etu on se, että sen avulla saavutetaan paremmat tehokkuudet kuin tavanomaisilla aurinkokennoilla, jotka ovat saavuttaneet fyysiset rajat. Teknologian nykytilanteessa on mahdollista saavuttaa jopa 1% absoluuttinen tehokkuuden lisäys. Vaikka valmistusprosessissa on enemmän vaiheita, tehokkuuden lisäys mahdollistaa kustannusten pienenemisen myös järjestelmän tasolla. Tämän solun arkkitehtuurin katsotaan siten olevan yksi parhaista mahdollisuuksista tuottaa tehokkaita aurinkopaneeleja kilpailukykyiseen hintaan.

 

Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli 31kpl lava NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna.

Amerisolar 320W PERC aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi. Paneelia voidaan käyttää myös vaikka mökkijärjestelmissä, tällöin paneeli tarvitsee kaverikseen MPPT‐lataussäätimen.

Aurinkopaneelit on varustettu kytkentärasialla, jossa on valmiit kaapelit MC4 ‐ liittimillä, pituus on noin 80 cm.

 

W A PAINO, KG MITAT
320 9,64(24V) 18 992 x 1640 x 35

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli 31kpl lava”