Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli

128,00 ALV24%

Amerisolar 320W PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) musta yksikide aurinkopaneeli. Supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva musta PERC yksikidepaneeli nyt NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Turvalliset maksutavat

Kuvaus

Amerisolar 320W PERC supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva musta yksikidepaneeli.

Amerisolar 320W PERC musta yksikide aurinkopaneeli NordSolar verkkokaupasta nyt saatavana uusimmalla tekniikalla olevia monikide PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) aurinkopaneeleita. Tämä PERC tekniikka tulee syrjäyttämään vanhat yksi- ja monikidepaneelit jo lähitulevaisuudessa. Muutama suuri valmistaja on jo aloittanut tuotannon, ja me pääsemme nauttimaan ensimmäisinä näiden paneeleiden myynnistä kuluttajille. Huipputehokas hyötysuhde, huomattavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla sekä kuumalla ilmalla.

Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli on uusinta tekniikkaa, ne täyttävät Suomen lumikuormavaatimukset ja sopivat kaikenkokoisiin järjestelmiin.

PERC-solurakenteen pääasiallinen etu on se, että sen avulla saavutetaan paremmat tehokkuudet kuin tavanomaisilla aurinkokennoilla, jotka ovat saavuttaneet fyysiset rajat. Teknologian nykytilanteessa on mahdollista saavuttaa jopa 1% absoluuttinen tehokkuuden lisäys. Vaikka valmistusprosessissa on enemmän vaiheita, tehokkuuden lisäys mahdollistaa kustannusten pienenemisen myös järjestelmän tasolla. Tämän solun arkkitehtuurin katsotaan siten olevan yksi parhaista mahdollisuuksista tuottaa tehokkaita aurinkopaneeleja kilpailukykyiseen hintaan.

Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna.

Amerisolar 320W PERC aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi. Paneelia voidaan käyttää myös vaikka mökkijärjestelmissä, tällöin paneeli tarvitsee kaverikseen MPPT‐lataussäätimen.

Aurinkopaneelit on varustettu kytkentärasialla, jossa on valmiit kaapelit MC4 ‐ liittimillä, pituus on noin 80 cm.

 

W A PAINO, KG MITAT
320 9,64(24V) 18 992 x 1640 x 35

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amerisolar 320W PERC musta aurinkopaneeli”