Amerisolar 330W HC PERC aurinkopaneeli

138,00 ALV24%

Amerisolar 330W HC PERC (Half Cut Passivated Emitter and Rear Contact) yksikide aurinkopaneeli. Supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva PERC yksikidepaneeli nyt NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Blue Commerce maksutavat

Uutuutena Amerisolar 330W HC PERC supertehokas, parhaimmalla hyötysuhteella oleva HC PERC yksikidepaneeli.

Amerisolar 330W HC PERC aurinkopaneeli NordSolar verkkokaupasta nyt saatavana huipputehokkaat HC PERC aurinkopaneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Valmistettu uudella HC PERC -tekniikalla (Half Cut Passivated Emitter and Rear Contact). Paneeleissa on huomaavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin.

Half Cut PERC – kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Perinteiseen yksimoduliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. Half Cut PERC paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. Half Cut PERC paneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Sama ilmiö tapahtuu keväällä kun lumet alkavat sulamaan paneelien päältä; alemman kennon ollessa vielä lumen peitossa, yläosa tuottaa sähköä täydellä teholla.

Amerisolar 330W HC PERC aurinkopaneeli NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna.

Amerisolar 330W HC PERC aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi. Paneelia voidaan käyttää myös vaikka mökkijärjestelmissä, tällöin paneeli tarvitsee kaverikseen MPPT‐lataussäätimen.

Aurinkopaneelit on varustettu kytkentärasialla, jossa on valmiit kaapelit MC4 ‐ liittimillä, pituus on noin 40 cm. Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

 

W A PAINO, KG MITAT
330 10,5(24V) 18,5 1002 x 1686 x 35

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amerisolar 330W HC PERC aurinkopaneeli”