Ale!

Solar 1344W mökkijärjestelmä

2384,005663,00 ALV24%

-14%

Solar 1344W aurinkosähköjärjestelmä mökille MPPT-säätimellä ja Victron invertterilaturilla. Isot järjestelmät soveltuvat kohteisiin, johon eivät pienemmät järjestelmät sovellu tai niitä ei vaan ole järkevä asentaa. Esimerkiksi silloin, kun rakennetaan omakotitalossa olemassa olevan verkon tueksi varajärjestelmää tai mökki sähköistetään mukavuuksiltaan omakotitalon veroiseksi. Voit tilata järjestelmän eri kokoonpanoilla alla olevista alasvetolaatikoista.

Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Solar 1344W mökkijärjestelmä NordSolar verkkokaupasta.

Solar 1344W aurinkosähköjärjestelmässä olevien paneelien tuottama energia varastoidaan akustoon, josta se muutetaan normaaliksi 230 voltin vaihtosähköksi kulutuskojeille. Tämä mahdollistaa tavanomaisten kodinkoneiden kuten television, jääkaapin, pakastimen, kahvinkeittimen, radion, mikroaaltouunin tai hiustenkuivaimen käytön. Koska mökin sähköistykseen käytetään normaalia
230V asennusta keskuksineen, voidaan koska tahansa helposti liittyä sähköverkkoon.

Järjestelmä tulee mitoittaa siten, että saatava sähköenergian määrä kattaa kaiken sähkönkulutuksen normaalikäytössä. Ympärivuotisessa käytössä voidaan järjestelmään liittää myös tuuligeneraattori sekä aggregaatti. Paneelisto voidaan asentaa normaalisti katolle tai sopivien telineiden avulla myös maastoon.

Toimituksen sisältö:

Tuotto 3180 Wh/vrk

Solar 1344W mökkijärjestelmä NordSolar verkkokaupasta suoraan mökillesi toimitettuna.

Victron Energyn uusi EasySolar ‐ invertteri/laturi yhdistelmälaite on varustettu: 50A MPPT aurinkopaneeli lataussäätimellä ja 230 V sulakkeellisella ryhmäkeskuksella.

Aurinkopaneelikytkennät helposti MC‐4 liittimillä, joten kytkentä on todella helppoa. Voit liittää paneeleita aina (12 V / 700 W) ja (24 V / 1400 W) asti ja jos enemmän PV virtaa, säädin rajoittaa tulovirran näihin arvoihin.

Ryhmäkeskuksessa on vikavirtasuoja, sekä 4x 230 VAC lähtöä, jotka on suojattu automaattisulakkeilla.

Sisältää akkukaapelit 1,8m

Muutamia vinkkejä:

Aurinkopaneelissa ei ole kuluvia osia. Sen käyttöikä on todennäköisesti yli 50 vuotta. Paneelin pinta saattaa likaantua lintujen jätöksistä, siitepölystä, noesta yms. Paneeli kannattaa puhdistaa ainakin kerran vuodessa ja pestä kuten mökin tai auton ikkunat.

Myöskään elektronisesti toimivissa lataussäätimissä ei ole erityisesti kuluvia osia. Lähes ainoa mahdollinen kuluva osa on ns. latausrele, jonka kosketinosa on mekaaninen. Siten sen elinikä on rajallinen (yleensä 100 000 -1 000 000 toimintakertaa).

Aurinkosähköjärjestelmän akku pysyy toimintakuntoisena keskimäärin 5 – 8 vuotta. Akun ikään vaikuttavat:

a) valmistuksen tasalaatuisuus

b) sijoituspaikka
esim. joutuuko akku alttiiksi koville säänvaihteluille ja vedelle (akkukenkien ja napojen hapettuminen), mitä viileämpi tila, sen parempi.

Akku kannattaa ja pitääkin säilyttää järjestelmään kytkettynä ja toimintakuntoisena myös talvikauden ajan.

Aurinkopaneeli tuottaa marras-joulu-tammikuunkin aikana niin paljon latausvirtaa, että se kykenee ylläpitämään akussa maksimivaraustilaa, mikä myös akun säilymisen kannalta on kaikkein paras ratkaisu.

Kulutusryhmien pääkytkin pitää kuitenkin aina olla poiskytkettynä, jotta järjestelmän mahdolliset vuoto- ja häviövirrat tulisi minimoitua.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

12V järjestelmä, 24V järjestelmä

Akut:

Ilman akkuja, 4kpl PowerXon 250Ah (100h), 4kpl Victron Energy 220Ah (20h)

Jääkaappi:

Ei jääkaappia, 80L jääkaappi, 110L jääkaappi, 145L jääkaappipakastin, 220L Jääkaappi, 235L jääkaappi

Brand

Amerisolar, PowerXon, Victron Energy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solar 1344W mökkijärjestelmä”