Ale!

Solar 675W mökkijärjestelmä

1884,003705,00 ALV24%

-12%

Solar 675W aurinkosähköjärjestelmä mökille MPPT-säätimellä ja Victron invertterilaturilla. Isot järjestelmät soveltuvat kohteisiin, johon eivät pienemmät järjestelmät sovellu tai niitä ei vaan ole järkevä asentaa. Esimerkiksi silloin, kun rakennetaan omakotitalossa olemassa olevan verkon tueksi varajärjestelmää tai mökki sähköistetään mukavuuksiltaan omakotitalon veroiseksi. Voit tilata järjestelmän eri kokoonpanoilla alla olevista alasvetolaatikoista.

Poista
Turvalliset maksutavat

Blue Commerce maksutavat

Solar 675W mökkijärjestelmä NordSolar verkkokaupasta.

Solar 675W aurinkosähköjärjestelmässä olevien paneelien tuottama energia varastoidaan akustoon, josta se muutetaan normaaliksi 230 voltin vaihtosähköksi kulutuskojeille. Tämä mahdollistaa tavanomaisten kodinkoneiden kuten television, jääkaapin, pakastimen, kahvinkeittimen, radion, mikroaaltouunin tai hiustenkuivaimen käytön. Koska mökin sähköistykseen käytetään normaalia
230V asennusta keskuksineen, voidaan koska tahansa helposti liittyä sähköverkkoon.

Järjestelmä tulee mitoittaa siten, että saatava sähköenergian määrä kattaa kaiken sähkönkulutuksen normaalikäytössä. Ympärivuotisessa käytössä voidaan järjestelmään liittää myös tuuligeneraattori sekä aggregaatti. Paneelisto voidaan asentaa normaalisti katolle tai sopivien telineiden avulla myös maastoon.

 

Toimituksen sisältö:
2 x 290W, PERC aurinkopaneeli, monikide
2 x Asennusteline, alumiini
2 x AGM akku, (PowerXon 250Ah (100h) tai Victron Energy 220Ah (20h))
1 x Victron Energy MultiPlus 1600VA / 70A (24V – 40A)
1 x 40 A, MPPT lataussäädin Tracer, LCD näyttö
1 x Victron Energy BMV‐700, akkumonitori
1 x tarvikkeet, akkukaapelit
1 x 15 m paneelikaapeli MC4 liittimillä

Tuotto 3170 Wh/vrk

Solar 675W mökkijärjestelmä NordSolar verkkokaupasta suoraan mökillesi toimitettuna.

 

Muutamia vinkkejä:

Aurinkopaneelissa ei ole kuluvia osia. Sen käyttöikä on todennäköisesti yli 50 vuotta. Paneelin pinta saattaa likaantua lintujen jätöksistä, siitepölystä, noesta yms. Paneeli kannattaa puhdistaa ainakin kerran vuodessa ja pestä kuten mökin tai auton ikkunat.

Myöskään elektronisesti toimivissa lataussäätimissä ei ole erityisesti kuluvia osia. Lähes ainoa mahdollinen kuluva osa on ns. latausrele, jonka kosketinosa on mekaaninen. Siten sen elinikä on rajallinen (yleensä 100 000 -1 000 000 toimintakertaa).

Aurinkosähköjärjestelmän akku pysyy toimintakuntoisena keskimäärin 5 – 8 vuotta. Akun ikään vaikuttavat:

a) valmistuksen tasalaatuisuus

b) sijoituspaikka
esim. joutuuko akku alttiiksi koville säänvaihteluille ja vedelle (akkukenkien ja napojen hapettuminen), mitä viileämpi tila, sen parempi.

Akku kannattaa ja pitääkin säilyttää järjestelmään kytkettynä ja toimintakuntoisena myös talvikauden ajan.

Aurinkopaneeli tuottaa marras-joulu-tammikuunkin aikana niin paljon latausvirtaa, että se kykenee ylläpitämään akussa maksimivaraustilaa, mikä myös akun säilymisen kannalta on kaikkein paras ratkaisu.

Kulutusryhmien pääkytkin pitää kuitenkin aina olla poiskytkettynä, jotta järjestelmän mahdolliset vuoto- ja häviövirrat tulisi minimoitua.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

12V järjestelmä, 24V järjestelmä

Akut:

2kpl PowerXon 250Ah (100h), 2kpl Victron Energy 220Ah (20h), Ilman akkuja

Jääkaappi:

Ei jääkaappia, 80L jääkaappi, 110L jääkaappi, 145L jääkaappipakastin, 220L Jääkaappi, 235L jääkaappi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solar 675W mökkijärjestelmä”