Ale!

Victron Energy akkukaapeli 2x6mm²

13,00 ALV24%

-13%

Victron Energy akkukaapeli 2x6mm² akkukaapeli Victron Energyn inverttereihin sekä akkulatureihin

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy akkukaapeli 2x6mm² NordSolar verkkokaupasta. Virtakaapeli akun ja Victron Energyn inverttereiden sekä latureiden väliin.

Akkukaapeli 2x6mm² monisäikeinen kuparikaapeli kaapelikengillä 8mm, akkukaapelin pituus 1,8m. Kuva viitteellinen, kaapelin väri ruskea

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victron Energy akkukaapeli 2x6mm²”