Musta HPBC

Musta HPBC hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, kiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Huawei hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, maadoituskaapelin, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita erittäin korkealla hyötysuhteella. Huipputehokkaat LONGi 435W paneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Valmistettu uudella HPBC -tekniikalla (Unique High-efficiency HPBC Cell structure). Paneeleissa on huomaavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla, sekä kesällä lämpimissä olosuhteissa, verrattuna perinteisiin markkinoilla oleviin paneeleihin. LONGi uuden sukupolven HPBC-kennoteknologia avaa uuden luvun korkeatehoisten kennojen massatuotannossa ja jatkaa alan uudistusta. Ainutlaatuinen ja tehokas HPBC-kennorakenne asettaa uuden standardin PV-teknologialle. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Rakenteellinen valmistustakuu on 15 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 25 vuotta.

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Huawei SUN2000 hybridi -verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 -luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 10 vuotta.

Käytämme asennuksissa kotimaisia Orima kiinnitysjärjestelmiä. Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Orima kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

Hybridi järjestelmät
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.