Täysmusta HC N-type

Täysmusta HC N-type hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat kiskot, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneeli- ja maadoituskaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita täysmustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Huipputehokkaat Jinko Solar 425W paneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Jinko Solarin N-type TOPCon -teknologia tarjoaa noin 5-6% enemmän tehoa kuin mono PERC ja noin 3-4% enemmän energian tuotantoa. N-type paneelit on valmistettu uudella Hot 2.0 tekniikalla jolla saavutetaan luotettavampi suorituskyky ja vähennetään LID/LEDIT efektejä. Paneelit ovat PID vastustuskykyisiä ja sertifioituja suolasuihkua ja ammoniakkia vastaan. Uusissa Tiger Neo moduuleissa on Multi-Busbar (MBB) ja Half-cut cell (HC) kennotekniikka vähentämään sisäistä vastushäviötä. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Parannettu rakenteellinen valmistustakuu 25 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Invertteri järjestelmissä on Fronius Symo GEN24 uuden sukupolven hybridi aurinkosähköinvertteri. Sisäänrakennettuna kaikki toiminnot varastointiin. Milloin tahansa laajennettavissa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Käytettävissä akuilla tai ilman. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Fronius käyttää sekä pikalukitusruuveja että jousiliittimiä, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta. Liikkuvia osia on edelleen vähemmän, mikä vähentää toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja vähentää yleistä huoltoa. Mahdollista liittää invertteriin nyt tai tulevaisuudessa BYD B-Box akusto.

Käytämme asennuksissa Wisol kiinnitysjärjestelmiä. Täysmustan PERC hybridi järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Kotimaisen Wisol kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Hybridi järjestelmät Fronius GEN24 invertterillä
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.