Täysmusta PERC

Täysmusta PERC hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat kiskot, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneeli- ja maadoituskaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita täysmustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella.  Paneelit ovat 120 kennoisia, nimellisteholtaan 395W ja uusinta tekniikkaa olevia PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Rakenteellinen valmistustakuu 15 vuotta, sekä tehontuottotakuu 25 vuotta.

Invertteri järjestelmissä on Growatt XH uuden sukupolven hybridi aurinkosähköinvertteri. Pieni ja kompakti kotelo on ihanteellinen sisäkäyttöön. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Inverttereissä on luonnollinen jäähdytysjärjestelmä, mikä tekee niistä erittäin hiljaisia muihin inverttereihin verrattuna. XH mallit tukevat aurinkoenergian varastointia. Mahdollista liittää invertteriin nyt tai tulevaisuudessa ARK-XH akusto.

Käytämme asennuksissa Wisol kiinnitysjärjestelmiä. Täysmustan PERC hybridi järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Kotimaisen Wisol kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Growatt täysmusta hybrid järjestelmät
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.