Musta HC N-type

Musta HC N-type yksikide järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, kiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, maadoituskaapelin, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita erittäin korkealla hyötysuhteella. Huipputehokkaat Jinko Solar 425W paneelit parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla. Jinko Solarin N-type TOPCon -teknologia tarjoaa noin 5-6% enemmän tehoa kuin mono PERC ja noin 3-4% enemmän energian tuotantoa. N-type paneelit on valmistettu uudella Hot 2.0 tekniikalla jolla saavutetaan luotettavampi suorituskyky ja vähennetään LID/LEDIT efektejä. Paneelit ovat PID vastustuskykyisiä ja sertifioituja suolasuihkua ja ammoniakkia vastaan. Uusissa Tiger Neo moduuleissa on Multi-Busbar (MBB) ja Half-cut cell (HC) kennotekniikka vähentämään sisäistä vastushäviötä. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Rakenteellinen valmistustakuu on 15 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita verkkoinverttereitä. Niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset.

Käytämme asennuksissa kotimaisia Orima kiinnitysjärjestelmiä. Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Orima kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

Musta HC N-type yksikide järjestelmät
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.