Musta HC PERC

Musta HC PERC yksikide Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, sekä kiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Growattin verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita mustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Perinteiseen yksimoduuliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. Musta HC (Half Cut) PERC yksikide paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. HC PERC Paneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liittimillä. Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Growatt ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP66 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 10 vuotta.

Käytämme asennuksissa Eurosolar Pro kiinnitysjärjestelmiä. Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Eurosolar Pro kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Musta HC PERC järjestelmät
Show Filters