Tuotteet

×
 x 

0
Ilmanvaihtosarja 1000x700

Ilmanvaihtosarja

Ilmanvaihtosarja SolarVenti aurinkoilmakeräimiin. Se poistaa kosteaa ilmaa talvella, lämmintä ilmaa kesällä tai tuulettaa viileää ilmaa pohjoissuunnasta. Ilmanvaihtosarja toimii 12V ja se liitetään SolarVenti aurinkoilmakeräimeen SV säätimellä.
Array
209,00 €
204,82 €
Myyntihinta ilman veroja165,18 €
Kuvaus

Ilmanvaihtosarjaa voidaan käyttää kahdella tavalla:

1. Poistoilma

Ilmanvaihtosajraa voidaan käyttää kostean ilman poistoon. Poistoilma on tarpeen kellarissa tai muissa rakennuksissa, jotka eivät voi hengittää tai tarvitsevat ylimääräistä ilmanvaihtoa. Ilmanvaihtosarja kytketään yleensä SolarVenti kellariversioon, jossa aurinkokenno käyttää kahta puhallinta. Tällöin poistoilma toimii samaan aikaan kuin aurinkoilmakeräin.

2. Viilennys

Ilmanvaihtosarjaa voidaan käyttää myös jäähdytykseen, jolloin se on pitää asentaa rakennuksen pohjoispuolelle. Ilmanvaihtosarja yhdistetään yleensä tavalliseen aurinkokeräimeen - molemmat on liitetty säätimeen termostaatilla. Termostaatti säätää huoneen maksimilämpötilaa. Kun maksimilämpötila on saavutettu, järjestelmä pysäyttää lämpimän ilman tolan (aurinkokeräimen kautta) ja käynnistää samalla ilman viilennyksen (pohjoispuolella sijaitsevan tuuletuslaitteen kautta).

 

Sisältö:

1 x kosteuden poistaja
1 x takaiskuventtiili (metallinen)
1 x verkkoritilä 190 x 190 mm
1 x joustava alumiiniputki ø125 x 400 mm, 3.4 W tuuletin ja kaapeli
1 x ilmansyöttösuutin rungolla ø125 mm
1 x päätykehys
1 x ruuvipussi
1 x asennusohjeet

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP