Tuotteet

×
 x 

0
Solar 4.80kw Fronius Musta 1000x700

Solar 4,80kW Fronius

⭐⭐⭐⭐⭐ Solar 4,80 kW asennusvalmis 3-vaihe musta aurinkosähköjärjestelmä Fronius invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Aurinkopaneelit, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Fronius verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.
Array
5500,00 €
4950,00 €
Myyntihinta ilman veroja3991,94 €
×
Tuotevaihtoehdot:
Kuvaus

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Fronius verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimen sekä varoitustarran.

Muista valita kattotyyppi järjestelmään tuotevaihtoehdoista.

Järjestelmä sisältää:

16 kpl 300W aurinkopaneeli yksikide

Fronius Symo 5.0-3-M verkkoinvertteri

Fronius inverttereissä myös Datamanager 2.0 + WiFi

60 m solar kaapeli 6 mm²

MC4 käsin liitettävä liitin, 2paria

Turvakytkin AC 500 V

Varoitustarra, takasyöttövaara

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Paneelit ovat 60 kennoisia ja nimellisteholtaan 300 W. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 25 vuotta! 

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Fronius ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat stantardit ja suojaukset. Takuu 5 vuotta.

Käytämme asennuksissa saksalaisen Schletterin ja Oriman mustia kiinnitysjärjestelmiä. Schletterin ja Oriman valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Takuu 10 vuotta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP