Ale!

ESPro Alumiinikisko 40×40

31,5067,50 ALV24%

-10%

Alumiinikisko 40×40 on saatavilla eri pituuksina. Valitse alla olevasta alasvetovalikosta 2,2m, 3,55m tai 4,8m pituinen kisko.

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

ESPro Alumiinikisko 40×40 – NordSolar verkkokaupasta

ESPro Alumiinikisko on kooltaa 40×40 mm ja se on yhteensopiva esim. ESPro:n ja Schletterin kiinnikkeiden kanssa. Alumiinikiskoa voidaan käyttää aurinkopaneelien asennukseen esimerkiksi harjakatolle, maa-asennuksiin, ym. Alumiiniprofiili on rakenteensa ansiosta hyvin tukeva ja kestää erittäin hyvin Suomen vaativissa olosuhteissa. Tuotteilla on markkinoiden pisin takuu 50 vuotta.

  • Yhden henkilön asennettavissa
  • Turvallinen ja nopea kiinnikkeiden kiinnitys
  • Vaivaton ja nopea kiskon jatkaminen

Aurinkopaneelikiinnikkeet harjakatolle asennetaan kiinteästi kattoon katemateriaalista riippuen joko ruoteisiin, aluslaudoitukseen, rivikaton saumaan tai suoraan kattopeltiin. Aurinkopaneelit suositellaan asennettavaksi katon harjan läheisyyteen. Jos aurinkopaneelit asennetaan räystään lähelle, asennetaan paneelien yläreunalle lumieste. Näin estetään lumen pakkautuminen paneelirivistön alle. Paneelien jäähdytystä varten ilman tulee kiertää paneelien alla. Aurinkopaneelikiinnikkeet nostavat paneelit irti katon pinnasta ja paneelien alle kertyvä lumi ja jää pääsevät valumaan pois.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

Pituus 2,2m, Pituus 3,55m, Pituus 4,8m

Brand

Eurosolar Pro