Ale!

Victron Energy LiFePO4 Smart Litium akku 12.8V/100Ah

Alkuperäinen hinta oli: 1100,00€.Nykyinen hinta on: 990,00€. ALV24%

-10%

Litiumakku 12,8V/100Ah Smart on varmatoiminen LiFePo4 akku ilman integroitua BMS:ää. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat kytkentätavat suhteessa niihin li-ion akkuihin jossa BMS on integroitu.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy LiFePO4 Smart Litium akku 12.8V/100Ah NordSolar verkkokaupasta.

Litiumakku 12,8V/100Ah Smart on varmatoiminen LiFePo4 akku ilman integroitua BMS:ää. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat kytkentätavat suhteessa niihin li-ion akkuihin jossa BMS on integroitu.

  • Integroitu kennojen tasapainotus
  • Voidaan liittää rinnan ja sarjaan
  • Saatavissa Bluetooth app jonka avulla voi valvoa kennojännitettä ja lämpötilaa

Akkuja löytyy erikokoisia 60Ah – 300Ah ja kahta eri nimellisjännitettä 12,8V & 25,6V. Akuissa integroitu Bluetooth -lähetin, joten voit seurata akun tilaa kätevästi suoraan älypuhelimellasi.

HUOM! Akut eivät toimi itsenäisenä, vaan käyttö edellyttää jotakin alla olevista BMS-es-laitteista:

VE.Bus BMS – suositellaan järjestelmille, joissa on Victronin invertteri/laturi.
miniBMS – suositellaan pienikokoisiin järjestelmiin
Battery Management System BMS 12/200 – suositellaan ajoneuvo- ja veneilysovelluksiin, joissa on DC-kuormia ja latureita.
Smart BMS CL 12/100 – suositellaan ajoneuvo- ja veneilysovelluksiin, joissa on DC-kuormia ja latureita.

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Brand

Victron Energy