Ale!

Victron Energy MiniBMS

Alkuperäinen hinta oli: 80,00€.Nykyinen hinta on: 72,00€. ALV24%

-10%

MiniBMS on kätevä ja edullinen vaihtoehto VE.Bus BMS:lle. MiniBMS voi korvata VE.Bus BMS:n muutamissa erilaisissa sovelluksissa.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy MiniBMS NordSolar verkkokaupasta.

MiniBMS on kätevä ja edullinen vaihtoehto VE.Bus BMS:lle. MiniBMS voi korvata VE.Bus BMS:n muutamissa erilaisissa sovelluksissa. Se ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi yhdessä VE.Bus MultiPlus – ja Quattro -invertteri/latureiden kanssa, sillä se ei sisällä VE.Bus-väylää. MiniBMS on sen sijaan tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Victronin Smart LiFePo4 -akkujen kanssa liitännän tapahtuessa pyöreiden M8-liittimien avulla.MiniBMS on varustettu kahdellä lähdöllä, kuten VE.Bus BMS.

  • Normaali käyttö tulojännite (Vbat): 8 – 70V DC
  • Virranotto, normaali toiminta: 2,2 mA (ilman kuorman lähtöä ja laturin lähtövirtaa)
  • Virranotto, matala kennojännite: 1.2mA
  • Käyttölämpötila: -20 to +50°C
  • Kosteus: Max. 95%
  • IP20
  • 0,1kg
  • 106 x 42 x 23 mm

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Brand

Victron Energy