Ale!

Victron Energy Phoenix Smart IP43 Charger

423,00572,00 ALV24%

-10%

Victron Energy Phoenix Smart IP43 Charger. Valitse alla olevasta alasvetovalikosta 12V (30A / 50A) tai 24V (16A / 25A) versio. Jokaisen version saa kahden (1+1) tai kolmen (3) akkuryhmän liitännöillä.

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy Phoenix Smart IP43 Charger NordSolar verkkokaupasta

Erityisesti veneilijöille suunniteltu adaptiivinen 5-vaiheisella lataustoiminnolla varustettu laturi, jota on saatavissa 12V malleihin 30A ja 50A versioina, sekä 24V malleihin 16A ja 25A versioina. Kummatkin versiot pystyvät lataamaan kolmea eri akustoa. Phoenix 1+1 -malli tarjoaa lisäksi 3A latauslähdön käynnistysakulle ja toisen lähdön kulutusakulle. Varustettu Bluetooth-yhteydellä, joten voit valvoa laturin toimintoja ja asettaa hälytysrajoja suoraan oman älypuhelimesi avulla.

Yhdysrakenteinen Bluetooth Smart
Langaton ratkaisu Phoenix Smart IP43 ‑laturien määritykseen, valvontaan, päivitykseen ja synkronointiin.
Phoenix Smart (1+1): kaksi lähtöliitäntää 2 akkuryhmän lataamiseen
Toinen lähtöliitäntä, joka on rajoitettu noin 4 A:lle ja hiukan alhaisemmalla lähtöjännitteelle, on tarkoitettu starttiakun lataukseen.
Phoenix Smart (3): kolme täyden virran lähtöliitäntää 3 akkuryhmän lataamiseen
Jokainen lähtöliitäntä tuottaa täyden nimellislähtövirran. Kolmen lähtöliitännän yhdistetty lähtövirta ei kuitenkaan koskaan voi ylittää laturin nimellisvirtaa.
Automaattinen jännitteenkompensointi
Laturi kompensoi tasavirtakaapelien jännitehäviöt nostamalla lähtöjännitettä hieman, kun tasavirran antovirta nousee. Katso lisätietoja käyttöoppaasta.
Mukautuva 6-vaiheinenlatausalgoritmi: alkulataus – absorptiolataus – kunnostus – ylläpitolataus –
varastointilataus – virkistys

Phoenix Smart Charger ‑laitteessa on maineikas mikroprosessoriohjattu, mukautuva akunhallintajärjestelmämme, joka voidaan ohjelmoida erityyppisille akuille sopivaksi. Mukautuva toiminto optimoi latausprosessin automaattisesti akun käyttötavalle soveltuvaksi.
Oikea latauksen määrä: vaihteleva absorptioaika
Kun tapahtuu vain matalia purkauksia (esimerkiksi rannan energiansyöttöön kytketty vene), absorptioaika pidetään lyhyenä, jolloin vältetään akun ylikuormittuminen. Syväpurkauksen jälkeen absorptiolatausaikaa pidennetään automaattisesti, millä varmistetaan, että akku latautuu täysin.
Liiallisesta kaasuuntumisesta aiheutuvien vaurioiden ehkäiseminen: BatterySafe -toimintatila (katso kuva 2)
Akun nopeaa latausta varten on valittu korkea latausvirta yhdessä korkean absorptiojännitteen kanssa, jolloin laturi ehkäisee liiallisesta kaasuuntumisesta aiheutuvat vauriot rajoittamalla automaattisesti jännitteen nousua sen jälkeen kun kaasuuntumisen muodostumisjännite on saavutettu (katso latauskäyrää välillä 14,4–15,0 V kuvassa 2).
Pienemmät huoltotarve ja ikääntymisoireet, kun akkua ei käytetä: varastointilataus-toimintatila
(katso kuvat 1 ja 2)

Varastoinnin toimintatila käynnistyy aina silloin, kun akusta ei ole purettu virtaa 24 tunnin aikana. Varastoinnin toimintatilassa ylläpitojännite lasketaan tasolle 2,2 V/kenno (13,2 V akkujännitteellä 12 V), mikä ehkäisee kaasuuntumista ja positiivisten levyjen korroosiota. Kerran viikossa jännite nostetaan takaisin absorptiotasolle akun ”tasoittamista” varten. Tällä toiminnolla ehkäistään elektrolyytin kerrostuminen ja akun sulfatoituminen, joka on suurin syy akkujen varhaisiin vikoihin.
Lataa myös litiumioni (LiFePO₄) ‑akkuja
Laturin kytkentää päälle ja pois voidaan ohjata kytkemällä releen tai avokollektorioptoerottimen lähtöliitäntä litiumioniakuston hallintajärjestelmästä etäohjauksen päällä-pois-liitäntään.
Jännitettä ja virtaa voidaan vaihtoehtoisesti ohjata kattavasti Bluetooth-yhteydellä.
Täysin ohjelmoitava latausalgoritmi
Latausalgoritmi voidaan ohjelmoida Bluetooth-yhteydellä tai Ve.Direct-liitännällä. Kolme esiohjelmoitua algoritmia on valittavissa tilapainikkeella (katso tekniset tiedot).
Lisävarusteena ulkoinen akun jännitteen ja lämpötilan valvonta Bluetooth-yhteydellä
Akun jännite- ja lämpötilatiedot voidaan välittää yhdelle tai useammalle Phoenix Smart IP43 Charger ‑laturille Smart Battery Sense ‑laitteella tai BMV-712 Smart ‑akkumonitorilla.
Kauko-ohjaus päällä-pois
Päällä-pois-etäohjaus sisältää kaksi liitintä: Remote H ja Remote L. Päällä-pois-etäohjauskytkimen tai -releen liitäntä voidaan kytkeä H- ja L-liitäntöjen välille. Vaihtoehtoisesti liitin H voidaan kytkeä jännitteen nostoon tai liitin L jännitteen laskuun. Katso lisätietoja käyttöoppaasta.
VE.Direct-liitäntä
Langallisen datayhteyden muodostamiseen Color Control -paneeliin, tietokoneeseen
tai muihin laitteisiin. Katso VictronConnect-sovellus verkkosivustomme kohdassa Lataukset / Ohjelmisto.
Ohjelmoitava rele
Voidaan ohjelmoida Ve.Direct-liitännällä tai Bluetooth-älylaitteella kytkeytymään hälytyksen tai muiden tapahtumien yhteydessä.
Synkronoitu lataus
Synkronoitu lataus saavutetaan yhdistämällä kaksi tai useampi Phoenix Smart IP43 Charger ‑laturia VE.Smart-verkkoon. Tämä parantaa latauksen hyötysuhdetta ja pidentää akun käyttöikää.

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

12/30 (1+1), 12/30 (3), 12/50 (1+1), 12/50 (3), 24/16 (1+1), 24/16 (3), 24/25 (1+1), 24/25 (3)

Brand

Victron Energy