Fronius GEN24 invertterillä

Fronius GEN24 täysmusta hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat kiskot, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneeli- ja maadoituskaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita täysmustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella.  Paneelit ovat nimellisteholtaan 430W ja uusinta tekniikkaa olevia aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä.

Invertteri järjestelmissä on Fronius Symo GEN24 uuden sukupolven hybridi aurinkosähköinvertteri. Sisäänrakennettuna kaikki toiminnot varastointiin. Milloin tahansa laajennettavissa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Käytettävissä akuilla tai ilman. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Fronius käyttää sekä pikalukitusruuveja että jousiliittimiä, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta. Liikkuvia osia on edelleen vähemmän, mikä vähentää toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja vähentää yleistä huoltoa. Mahdollista liittää invertteriin nyt tai tulevaisuudessa BYD B-Box akusto.

Käytämme asennuksissa Wisol kiinnitysjärjestelmiä. Täysmustan hybridi järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Kotimaisen Wisol kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Hybridi järjestelmät Fronius GEN24 invertterillä
Show Filters