Tuotteet

×
 x 

Ostoskori on tyhjä
sunnuntai, 15 huhtikuu 2018 20:50

Puhdasta vettä aurinkovoimalla! SolarRO laitteet nyt saatavilla!

Puhdasta vettä helposti ja edullisesti kaikkiin olosuhteisiin energiatehokkaasti aurinkovoimalla! Ei enää veden kantamista mökille, saareen tai veneeseen: nyt voit valmistaa itse puhdasta juoma- ja käyttövettä ympäristöystävällisesti.

Uudet SolarRO -vedenpuhdistuslaitteet ovat erinomainen ratkaisu paikoissa, joissa kunnallistekniikan tarjoamaa puhdasta vettä ei ole saatavilla sekä nykyisen järjestelmän lisä- tai varavesijärjestelmäksi.

SolarRO laitteilla saat merestä, järvestä, joesta tai epäpuhtaasta kaivovedestä turvallisesti joumakelpoista vettä, ilman kemikaaleja. Puhdistusprosessin lopputuloksena saadaan raikasta juomavettä, josta kaikki epäpuhtaudet, bakteerit, virukset ja suola on poistettu. Puhdistetun veden laatu täyttää erittäin hyvälle juomavedelle asetetut laatustandardit. SolarRO tuotteet ovat IP-luokiteltuja ja sateen kestäviä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja valmistettu Suomessa.

Tilaa nyt SolarRo MINI 50 tai SolarRO MINI 150 vedenpuhdistuslaite NordSolar verkkokaupasta edulliseen hintaan!

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP