Ale!

PowerXon 51Ah AGM akku

125,00 ALV24%

-14%

PowerXon Deep Cycle 51Ah / 100h 12V AGM akku mökille tai veneeseen

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

MARKKINOIDEN PARHAAT AGM (Absorbent Glass Mat) Deep Cycle–akut

PowerXon 51Ah AGM akku on laadukas sykliseen käyttöön tarkoitettu syväpurkausakku. AGM akut ovat parhaimillaan vapaa-ajan käytössä, tuuli ja aurinkoenergian varastointiin. Akuissa on erittäin alhainen itsepurkautus ja pieni sisäinen vastus. Erinomainen latauksen vastaanottokyky on tarpeen esimerkiksi venekäytössä, jolloin lyhyiden konesyklien aikana akkuihin saadaan paljon virtaa sisään. AGM akuissa happo on imeytetty lasikuitumattoon, ja se voidaan asentaa mihin tahansa asentoon ilman pelkoa virran vuotamisesta.

AGM (Absorbent Glass Mat) Deep Cycle–akut ovat rakenteeltaan täysin erilaisia verrattuna halvempaan Comfort‐ malliin tai normaaliin Freetime‐akkuun. PowerXon 51Ah AGM akku on täysin suljettu ja huoltovapaa. Se kestää myös syväpurkausta täysin vahingoittumatta. Erinomainen varauksen vastaanottokyky, pieni itsepurkaus ja sisäinen vastus. Täysin suljettu rakenne on turvallinen, ei nestevuotoja eikä myöskään kaasuuntumista lataustilanteessa. Erittäin pitkäikäinen, käyttöikä moninkertainen normaaliin Freetime‐akkuun verrattuna. Suosittelemme akkujen sijoitusta sisätiloihin, etenkin jos järjestelmää käytetään ympäri vuoden. Hyvä ilmanvaihto on tärkeää AGM akkujen toimivuuden kannalta. Jos AGM akut sijoitetaan ulos, on varmistettava, että akut on suojattu sateelta ja muilta vastaavilta haittatekijöiltä. On huolehdittava akkujen riittävästä varaustilasta talviaikana. Suositeltavaa on jättää akku/akut kytketyiksi aurinkosähköjärjestelmään siten, että kuorma on kytketty pois päältä. Aurinkosähköjärjestelmä pitää riittävän varaustason läpi talven ja akun käyttöikä ei lyhene. PowerXon 51Ah AGM akkujen laskennallinen käyttöikä on yli 8 vuotta oikein käytettynä.

Muista, että jos akusto ja/tai lataussäädin & invertteri-laturi sijoitetaan eri tiloihin, niin lämpötila-anturi tulisi kiinnittää akkuun. Tällöin varmistetaan, että akkua ladataan oikealla jännitteellä oikeassa lämpötilassa.

10h Ah20h Ah100h AhPAINO, kgMITAT PxLxK (NAVAT)
40455113,9198 x 166 x 171

Takuu 2 vuotta.

Akkujen kytkentä

PowerXon 51Ah AGM akkuja voidaan kytkeä toisiinsa muutamalla eri tavalla halutusta lopputuloksesta riippuen.
Akkujen rinnankytkennässä: akkujännite pysyy samana (esim. 12V 51Ah + 12V 51Ah = 12V 102Ah).
Akkujen sarjaankytkennässä kasvatetaan akkujännitettä (esim. 12V 51Ah + 12V 51Ah = 24V 51Ah).

HUOM! Etenkin isompia akustoja asennettaessa: jos et ole varma kytkennöistä, niin älä tee; vaan jätä kytkennät ammattilaiselle. Akkujen liitännät on myös syytä tehdä asianmukaisilla liitoksilla ja riittävän paksuilla kaapeleilla.

AGM akkujen kytkennät

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PowerXon 51Ah AGM akku”