Ale!

Solarventi Ilmanvaihtosarja

205,00 ALV24%

-2%

Ilmanvaihtosarja SolarVenti aurinkoilmakeräimiin. Se poistaa kosteaa ilmaa talvella, lämmintä ilmaa kesällä tai tuulettaa viileää ilmaa pohjoissuunnasta. Ilmanvaihtosarja toimii 12V ja se liitetään SolarVenti aurinkoilmakeräimeen SV säätimellä.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Solarventi Ilmanvaihtosarja NordSolar verkkokaupasta. Ilmanvaihtosarja on tarkoitettu asennettavaksi aurinkoilmakeräimiin. Se poistaa kosteaa ilmaa talvella, lämmintä ilmaa kesällä tai tuulettaa viileää ilmaa pohjoissuunnasta. Ilmanvaihtosarja toimii 12V ja se liitetään aurinkoilmakeräimeen SV säätimellä.

Ilmanvaihtosarjaa voidaan käyttää kahdella tavalla:

1. Poistoilma

Ilmanvaihtosajraa voidaan käyttää kostean ilman poistoon. Poistoilma on tarpeen kellarissa tai muissa rakennuksissa, jotka eivät voi hengittää tai tarvitsevat ylimääräistä ilmanvaihtoa. Ilmanvaihtosarja kytketään yleensä SolarVenti kellariversioon, jossa aurinkokenno käyttää kahta puhallinta. Tällöin poistoilma toimii samaan aikaan kuin aurinkoilmakeräin.

2. Viilennys

Ilmanvaihtosarjaa voidaan käyttää myös jäähdytykseen, jolloin se on pitää asentaa rakennuksen pohjoispuolelle. Se yhdistetään yleensä tavalliseen aurinkokeräimeen – molemmat on liitetty säätimeen termostaatilla. Termostaatti säätää huoneen maksimilämpötilaa. Kun maksimilämpötila on saavutettu, järjestelmä pysäyttää lämpimän ilman tolan (aurinkokeräimen kautta) ja käynnistää samalla ilman viilennyksen (pohjoispuolella sijaitsevan tuuletuslaitteen kautta).

Sisältö:

1 x kosteuden poistaja
1 x takaiskuventtiili (metallinen)
1 x verkkoritilä 190 x 190 mm
1 x joustava alumiiniputki ø125 x 400 mm, 3.4 W tuuletin ja kaapeli
1 x ilmansyöttösuutin rungolla ø125 mm
1 x päätykehys
1 x ruuvipussi
1 x asennusohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solarventi Ilmanvaihtosarja”