Victron Energy BlueSmart IP65 12V

93,00185,00 ALV24%

Victron Energy BlueSmart IP65 12V akkulaturi + Bluetooth. Valitse alla olevasta alasvetolaatikosta 5A, 7A, 10A tai 15A versio.

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy BlueSmart IP65 12V NordSolar verkkokaupasta. Blue Smart IP65 Laturi on uusi ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää Bluetooth-yhteyden. Blue Smart IP65 Laturia voidaan käyttää työpajojen ja ajoneuvojen (kuten klassikkomallien) yhteydessä, moottoripyörissä, veneissä ja asuntovaunuissa.

Akku ladataan älykkäästi… täydelliseen lataustasoon
7-vaiheinen latausalgoritmi hyödyntää akkusi ominaisuudet ja suorituskyvyn maksimaalisesti. Laturi tuottaa akulle sen tarvitseman latausvirran, ylläpitää akun kunnon, varmistaa paremman suorituskyvyn ja pidentää akun käyttöikää.

Syväpurkautuneiden akkujen palautus
Päinvastoin kuin muiden valmistajien laturit, Blue Smart IP65 Laturi pyrkii lataamaan syväpuretun akun pakkosyöttämällä siihen matalaa latausvirtaa. Laturi siirtyy normaaliin latausvirtaan heti kun akkunapojen yli mitataan riittävän suuri napajännite.

Helppo akun liitäntä
Laturin mukana toimitetaan hauenleukaliittimet ja M8-rengasliittimet – akkuun liittäminen on todella helppoa. Halutessasi voit liittää laturin akkuun pysyvästi.

Akun tilan tarkistus etänä
Blue Smart IP65 on varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth-liitännällä, jonka ansiosta laturin ja akun tilat on mahdollista tarkistaa langattomasti älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen avulla. Kaikki laturin asetukset ovat myös asetettavissa langattomasti VictronConnect App -sovelluksen avulla.

 • latausjännite: normaali 14,4 V / ylin 14,7 V / Li‐ion 14,2 V
 • 7‐portainen automaattilatausohjelma
 • syväpurkautuneiden akkujen virkistystoiminto
 • autom. teholähdetoiminto sekä lämpötilakompensointi
 • pienikapasiteettisten akkujen lataustoiminto
 • lyijyakkujen lataamiseen (AGM‐, geeli‐ ja avoimet akut)
 • 1,5 m kaapeli, 20 A DC‐liitin, hauenleuat ja M8 kaapelikengät
 • tulojännitteen vaihteluväli 180 – 265 VAC
 • voidaan käyttää virtalähteenä
 • Alhaisin käyttölämpötila jopa -30 C
 • Erinomainen veden, pölyn ja kemiallisten aineiden kesto

Tutustu myös AGM akkuihin.

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Tuotevaihtoehdot:

10A, 15A, 4A, 5A, 7A

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victron Energy BlueSmart IP65 12V”