Ale!

Victron Energy Color Control GX näyttöyksikkö

585,00 ALV24%

-10%

Color Control GX on Victron Energyn uusi graafinen näyttöyksikkö järjestelmän seurantaan sekä asetusten muuttamiseen ja uusimpien laiteohjelmistojen (firmware) asentamiseen. Näytössä lisäksi paikka SD- ja USB -muisteille, joita voi käyttää mm. tapahtumien tallentamiseen. Tarvitsee toimiakseen RJ45- ja VE Direct – kaapelit.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Blue Commerce maksutavat

Color Control GX uusi graafinen näyttöyksikkö

Victron Energy Color Control GX näyttöyksikkö NordSolar verkkokaupasta. Color Control GX on aurinkosähköjärjestelmän tietoliikennekeskus. Color Control GX:n avulla voit yhdellä silmäyksellä lukea reaaliaikaisia tietoja kaikista järjestelmään liitetyistä laitteista ja hallita niiden asetuksia. Voit hallita järjestelmää mistä päin tahansa maailmaa käyttämällä Victron Remote Management Portal -portaaliin yhteydessä olevaa Color Control GX:ää

Intuitiivinen järjestelmänäkymä – kaikki mitä sinun tulee tietää

Color Control GX tarjoaa yhdellä kertaa välittömän järjestelmänäkymän: akun lataustason, nykyisen tehonkulutuksen, aurinkopaneeleiden tehotuoton sekä verkkosähköstä tai generaattorista saatavan tehon.

Tehokas Victron Remote Management -sovellus

Victron Remote Management (VRM) tarjoaa erittäin kattavat asetukset ja kaikkien järjestelmän eri komponenttien hallintatoiminnot, kunhan laitteet on kytketty joko CCGX:ään tai Venus GX:ään. Se mahdollistaa etäkäytön ja asennuksiin liittyvän sisäänkirjautumisen – mistä tahansa, milloin tahansa. Tämä tehokas sovellus tarjoaa myös helppokäyttöiset diagnostiikkatoiminnot ja arkistoitujen tietojen analysointimahdollisuuden.

Generaattorin automaattinen käynnistys/pysäytys

Color Control GX on mahdollista ohjelmoida käynnistämään generaattori automaattisesti – matalan akkujännitteen, korkean tehonkulutustarpeen tai akun matalan varaustason perusteella. Generaattorin käynnistämistä voidaan viivästää “hiljaisten jaksojen” yli jolloin generaattori ei käynnisty esimerkiksi yöaikaan.

Remote Console – hallitse kaikkea mistä tahansa…

Käytettävissä on Remote Console -ominaisuus. Saat CCGX:n etupaneelin käyttöösi älypuhelimeesi tai muuhun vastaavaan laitteeseen.

Energianvarastointijärjestelmät – 24 tunnin valvonta

Color Control GX hallinnoi energianvarastointijärjestelmiä. Se pitää akut 100%:n latauksessa, kytkee järjestelmän päälle virtakatkojen aikana ja ohjaa ylimääräisen (aurinkopaneeleilta saatavan) energian itsekulutukseen – tämä järjestelmä säästää selvää rahaa.

Veneen ja asuntovaunun sähköjärjestelmän etävalvonta

Suunnitteletko matkaa? Color Control GX:n etävalvontatoiminnot mahdollistavat veneesi tai asuntovaunusi sähköjärjestelmän valmiuden matkantekoon. Color Control GX:n avulla voit myös siirtää tietoa muiden valmistajien laitteiden kanssa.

Victron Energy Color Control GX näyttöyksikkö NordSolar verkkokaupasta suoraan kotiin tai mökille toimitettuna. Tutustu myös Color Control GX näyttöyksikköön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victron Energy Color Control GX näyttöyksikkö”