Ale!

Victron Energy MultiPlus II 48/5000/70-50 GX invertterilaturi

Alkuperäinen hinta oli: 2811,00€.Nykyinen hinta on: 1349,00€. ALV24%

-52%

Victron MultiPlus II 48/5000/70-50 GX huippulaadukas invertterilaturi sisäänrakennetulla GX:llä, joka sisältää laitteiden välisen verkotetun tiedonsiirron toiminnot. MultiPlus-II GX keskustelee aurinkopaneelien laturin, akkujen ja muiden laitteiden kanssa, sekä ohjaa sähköverkkoon liitettyä, irti sähköverkosta olevaa tai täysin itsenäistä järjestelmää.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy MultiPlus II 48/5000/70-50 GX invertterilaturi NordSolar verkkokaupasta.

Victron Energy MultiPlus-II 48/5000/70-50 GX invertterilaturia voidaan käyttää erinomaisesti mökeillä, veneissä sekä ajoneuvokalustossa. Invertterilaturia voidaan käyttää myös UPS- laitteena. Victron energy invertterilaturit soveltuvat erinomaisesti myös mökkikäyttöön niiden erittäin pienen oma-virrankulutuksen vuoksi. Kun laitetta ei käytetä, se menee itsestään unitilaan ja pudottaa näin oman virrankulutuksen muutamaan wattiin. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä varsinkin syysaikaan kun aurinkopaneeleiden tuotto vähenee.

Victron MultiPlus-II GX invertterilatureiden avulla myös vapaa-ajan asunnolle saadaan käyttöön kaikki kodin tarjoamat sähkölaitteet. Oikein mitoitettu aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa kaiken kulutettavan sähkön keväästä syksyyn. Myöhään syksyllä ja talvella sähkö saadaan joko aggregaatista tai tuuligeneraattorista. Invertterilaturissa on tehokas akkulaturi, joka lataa akuston nopeasti esimerkiksi aggregaatin avulla. MultiPlus-II invertterilaturi tuottaa täysin puhdasta siniaaltovaihtovirtaa.

MultiPlus- ja ESS- (Energy Storage System) toiminnallisuus

MultiPlus-II GX on monitoimintoinen invertteri/laturi, joka on varustettu kaikilla MultiPlus-ominaisuuksilla, sekä ulkoi-sella virta-anturivaihtoehdolla, joka laajentaaa PowerControl- ja PowerAssist-toiminnot 50 A:iin tai vastaavasti 100 A:iin saakka. MultiPlus-II GX soveltuu erinomaisesti ammattimaisiin meri-, veneily-, ajoneuvo- ja maasovelluksiin joissa ei ole käytettävissä sähköverkkoa. Se sisältää myös saarekkeistumisen estotoiminnan ja laitteella on jatkuvasti kasvava luettelo maakohtaisia hyväksyntöjä ESS-toimintoja varten. Valittavissa on muutamia järjestelmäkonfiguraatioita. Lisätietoja varten katso ESS:n suunnittelu- ja konfigurointimanuaali.

PowerControl ja PowerAssist – Sähköverkon tai generaattorin tehon lisääminen Mahdollisuus asettaa sähköverkon tai generaattorin maksimivirta. MultiPlus-II GX huomioi tällöin muut AC-kuormat ja käyttää ylimääräisen tehon akkujen lataamiseen ja estää näin generaattorin tai sähköverkon ylikuormittumisen (PowerControl-toiminto).

PowerAssist nostaa PowerControl-toiminnon uudelle tasolle. Sovelluksissa, joissa huipputehoa tarvitaan vain lyhyitä aikoja, MultiPlus-II GX kompensoi riittämättömän generaattorin, maasähkösyötön tai sähköverkkosyötön tehon akuista saatavalla lisäteholla. Kun kuorma pienenee, ylimääräinen teho käytetään akkujen lataamiseen. Aurinkoenergia: AC-tehoa myös sähkökatkojen aikana MultiPlus-II GX on mahdollista käyttää sekä sähköverkosta irrallaan että sähköverkkoon liitettynä aurinkoenergia- tai muun vaihtoehtoisen energian lisälähteen yhteydessä. Se on yhteensopiva sekä aurinkopaneelilataussäätimien että sähköverkkoon liitettyjen invertterien kanssa.

Kaksi AC-lähtöä

Päälähdössä ei ole katkaisutoimintoa. MultiPlus-II GX ottaa hallintaan liitettyjen kuormien syötön sähköverkon vikatapauksissa tai tilanteissa, joissa maasähkö-/generaattorisyöttö irroitetaan. Kytkentä tapahtuu niin nopeasti (alle 20 ms:ssa), että tietokoneet ja muut elektroniset laitteet jatkavat toimintaansa keskeytyksettä. Toinen lähtö on aktiivinen vain silloin, kun MultiPlus-II GX:n AC-tulo on aktiivinen.

Kuormat, joiden ei tule kuormittaa akkua kuten esimerkiksi vedenlämmitin, voidaan liittää tähän lähtöön. Käytännöllisesti katsoen rajoittamaton teho rinnan- (ei saatavilla 8k- ja 10k-malleihin) ja kolmivaihetoimintojen ansiosta Jopa 6 kpl Multi-laitteita on mahdollista liittää rinnan, jolloin aikaansaadaan suurempi lähtöteho. Esimerkiksi kuusi 48/5000/70-laitetta tuottaa 25 kW / 30 kVA lähtötehon 420 A:in latauskapasiteetilla.

Rinnanliitännän lisäksi kolme saman mallista laitetta on mahdollista konfiguroida toimimaan kolmivaihejärjestelmänä. Mutta ei tässäkään vielä kaikki: jopa 6kpl kolmen laitteen yksiköitä voidaan liittää rinnakkain, jolloin aikaansaadaan 75 kW / 90 kVA invertteri ja yli 1200 A:in latauskapasiteetti.

Konfigurointi, valvonta ja hallinta paikan päällä

MultiPlus-II GX sisältää MultiPlus-II invertteri/laturin ja GX-laitteen, jossa on 2 x 16-merkin näyttö. Näytöstä voi tarkastella akun, invertterin ja aurinkopaneelilaturin asetuksia ja tietoja. Samat tiedot ovat katsottavissa älypuhelimen tai muun Wi-Fi-yhteyden sisältävän laitteen avulla.

Integroitu GX-laite sisältää:

 • BMS-Can-liitäntä. Sitä voi käyttää yhteensopivalla CAN-väylällä hallittavan akun liittämiseen. Huomaa, että kyseessä ei ole VE.Can-yhteensopiva väylä.
 • USB-liitännän.
 • Ethernet-liitännän.
 • VE.Direct-liitännän.

Tekniset tiedot:

 • DC-tulojännitealue: 38 – 66 V
 • Lähtöjännite: 230 VAC ± 2%, taajuus: 50 Hz to 60Hz± 0,1 %
 • Jatkuva lähtöteho: 5000 VA
 • Jatkuva lähtöteho: 4000 W (25 °C), 3700 W (40 °C)
 • Huipputeho: 9000 W
 • Hyötysuhde: 96 %
 • Teho nollakuormalla: 18 W
 • Teho nollakuormalla AES-tilassa: 12 W
 • Teho nollakuormalla hakutilassa: 2 W
 • IP22
 • Siirtokytkin: 50A
 • Ohjelmoitava rele
 • Mitat (K x L x S): 565 x 323 x 148
 • 30kg
 • Takuu: 5 vuotta

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavana energiajärjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme.

Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla.

Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Brand

Victron Energy