Ale!

Victron Energy Quatro 12/3000/120-50/50 invertterilaturi

Alkuperäinen hinta oli: 3105,00€.Nykyinen hinta on: 2329,00€. ALV24%

-25%

Victron Quatro 12/3000/120-50/50 invertterilaturin avulla saat verkkovirran koko mökille ilman valtakunnan  sähköverkkoon liittymistä. Invertteri muuttaa akkusähkön vaihtovirraksi jolla voi käyttää tavallisia kodin sähkölaitteita.

Varastossa

Toimitusaika noin 7-10 arkipäivää

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Victron Energy Quatro 12/3000/120-50/50 invertterilaturi NordSolar verkkokaupasta.

Victron Energy Quatro 12/3000/120-50/50 invertterilaturi on MultiPlus-laitteiden tavoin monitoimilaite, jossa yhdistyvät invertterin ja laturin toiminnot. Laitteessa on kaksi AC-tuloa ja automaattinen liitäntä aktiiviseen syöttöön. Quattron monipuolisiin ominaisuuksiin sisältyvät aidon siniaaltomuodon tuottava invertteri, adaptiivinen lataustoiminto, PowerAssist-teknologia sekä useita erilaisia järjestelmäintegraatiota tukevia ominaisuuksia esim. kolmivaihe- sekä jaetun vaiheen toiminnot sekä rinnankäyttömahdollisuus. Quattroa voidaan käyttää sähköverkosta erillään olevissa järjestelmissä sekä verkkoon kytketyissä aurinkosähköjärjestelmissä ja muissa vaihtoehtoisissa energiajärjestelmissä. Verkkovirran havaitsemisohjelmisto on käytettävissä.

Victron invertterin avulla saat verkkovirran koko mökille ilman valtakunnan  sähköverkkoon liittymistä. Victronin invertteri muuttaa akkusähkön vaihtovirraksi jolla voi käyttää tavallisia kodin sähkölaitteita. Jos akuston kapasiteetti riittää, voit käyttää invertteriä tuottamaan sähkön valaistukselle sekä viihde-elektroniikan, mikro-aaltouunin, imurin, työkalujen tai vaikkapa tietokoneen käyttöä varten. Käyttämällä generaattoria silloin, kun auringonsäteily ei ole riittävää, saat akut ladattua täyteen silloin kun haluat. Victronin phoenix -sarjan laitteissa yhdistyy teho, korkea teknologia, luotettavuus ja monipuoliset ominaisuudet, joiden ansiosta voit halutessasi vaikka antaa Victronin käynnistää generaattorin tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot:

 • Ulosotto: 230 VAC ± 2 % 50Hz to 60Hz ± 0,1 %
 • Jatkuva kuormitusteho: 3000 VA
 • Huipputeho: 6000 W
 • Hyötysuhde 93%
 • Teho nollakuormalla: 20 W
 • Teho nollakuormalla AES-tilassa: 15 W
 • Teho nollakuormalla hakutilassa: 8 W
 • IP21
 • 362 x 258 x 218
 • 19kg
 • Takuu: 5 vuotta

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Lisätiedot

Brand

Victron Energy