Ale!

Victron Energy VE.Direct Bluetooth Smart dongle

60,00 54,00 ALV24%

-10%

Victron Energy VE.Direct Bluetooth Smart dongle. Vaihtoehtoinen tuote akkumonitorille. Saat tiedot iOS ja Android-laitteisiin käyttämällä VictronConnect sovellusta

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Turvalliset maksutavat

Kuvaus

Victron Energy VE.Direct Bluetooth Smart dongle NordSolar verkkokaupasta. Katso tietoja langattomasti, kuten akun tilaa ja aurinkopaneeli tuottoa, sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Bluetooth Smart Dongle PIN koodi on: 000000. Tarvitset koodin, kun teet laitteesta parin älypuhelimesi kanssa. Bluetooth Smart Dongle tarvitsee toimiakseen VictronConnect sovelluksen, joka on ladattavissa älypuhelimeen App.storesta (OS X: 10.6.6 tai uudempi) tai Google Play:sta (Android 3.1. tai uudempi).  Mobiililaitteessa pitää olla Bluetooth 4.0 (BT LT).

VE.Direct Bluetooth Donglen avulla saat reaaliaikaista informaatiota VictronEnergyn laitteista suoraan mobiililaitteeseen, esim. älypuhelimeen. Voit myös säätää laitteiden asetuksia sovelluksen avulla.

VE.Direct Bluetooth Smart Dongle päivittää automaattisesti itsensä sekä laitteen, johon se on kytketty heti, kun sillä on internetyhteys. Älä irrota Bluetooth Smart Donglea laitteesta tai sammuta älypuhelinta päivityksen aikana.

Yhteensopiva mm seuraavien tuotteiden kanssa

Tuotteella on viiden vuoden takuu

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victron Energy VE.Direct Bluetooth Smart dongle”