Aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelipaketit ovat edullisempia kuin yksittäispaneelit ja sinun ei tarvitse tilata koko lavallista paneeleita jos tarve on pienempi.

Aurinkopaneelit NordSolar verkkokaupassa ovat uusinta tekniikkaa olevia monikide PERC aurinkopaneeleita ja yksikide HC PERC aurinkopaneeleita!

PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) tekniikka tulee syrjäyttämään vanhat yksi- ja monikidepaneelit lähitulevaisuudessa. Huomattavasti parempi tuotto pienemmällä säteilyteholla sekä kuumalla ilmalla! Aurinkopaneeleiden pääasiallinen käyttö on suurissa järjestelmissä. Esimerkiksi verkkosähköjärjestelmissä, joissa nostetaan paneeleilta tuleva jännite mahdollisimman suureksi.

Half Cut PERC – kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Perinteiseen yksimoduliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. Half Cut PERC paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. Half Cut PERC aurinkopaneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Sama ilmiö tapahtuu keväällä kun lumet alkavat sulamaan paneelien päältä; alemman kennon ollessa vielä lumen peitossa, yläosa tuottaa sähköä täydellä teholla.

Aurinkopaneelipaketit
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.