Growatt XH invertterillä

Growatt XH täysmusta hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat kiskot, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneeli- ja maadoituskaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita täysmustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella.  Paneelit ovat nimellisteholtaan 430W ja uusinta tekniikkaa olevia aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä.

Invertteri järjestelmissä on Growatt XH uuden sukupolven hybridi aurinkosähköinvertteri. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Inverttereissä on luonnollinen jäähdytysjärjestelmä, mikä tekee niistä erittäin hiljaisia muihin inverttereihin verrattuna. XH mallit tukevat aurinkoenergian varastointia. Mahdollista liittää invertteriin nyt tai tulevaisuudessa APX HV akusto 5 kWh – 30 kWh kapasiteetilla. Liittämällä Backup Box järjestelmään, voidaan varmistaa sähkönsyöttö akustolta yllättävien sähkökatkojen varalta.

Käytämme asennuksissa Wisol kiinnitysjärjestelmiä. Täysmustan hybridi järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Kotimaisen Wisol kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Growatt täysmusta hybrid järjestelmät
Show Filters