SolaX MIC invertterillä

SolaX MIC mustan yksikide järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, kiskot, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, kiinnikkeet kattotyypin mukaan, SolaX MIC verkkoinvertterin, aurinkopaneeli- ja maadoituskaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita mustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella.  Paneelit ovat nimellisteholtaan 435W ja uusinta tekniikkaa olevia aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä.

Invertteri järjestelmissä on SolaX MIC uuden sukupolven aurinkosähköinvertteri. Pieni ja kompakti kotelo on ihanteellinen sisäkäyttöön. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Inverttereissä on luonnollinen jäähdytysjärjestelmä, mikä tekee niistä erittäin hiljaisia muihin inverttereihin verrattuna.

Käytämme asennuksissa kotimaisia Orima kiinnitysjärjestelmiä. Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Orima kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

SolaX MIC mustat järjestelmät
Show Filters