Ale!

Safire mökkilämmittimen lisäpuhallin 12V

Alkuperäinen hinta oli: 199,00€.Nykyinen hinta on: 185,00€. ALV24%

-7%

Safire 12V lisäpuhallin Safire mökkilämmittimiin. Hiljainen keskipakotuuletin, jossa kaksi nopeutta.

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Safire mökkilämmittimen lisäpuhallin 12V NordSolar verkkokaupasta. Safire lisäpuhallin on kuulalaakeroitu. Väri musta. 12V hiljainen keskipakotuuletin, jossa on kaksi nopeutta. Tuuletin kiinnittyy laitteen reunaan roikkuen, sekä kahden magneetin avulla. Lisäpuhaltimen mukana tulee 1,2m kiinnitysjohto, jolla tuuletin kytketään lämmittimen kanssa samaan sähköliittimeen.

Kytke päälle tarpeen mukaan, säädä tehoa ja sammuta kun tehostuksen tarvetta ei ole. Virran kulutus puhaltimessa on äärimmäisen pieni, kaikissa olosuhteissa ja tuuletus on todella tehokasta. Safire mökkilämmittimen lisäpuhallin 12V rungossa olevaa lippaa voidaan tarvittaessa taivuttaa suuntaamaan puhallusta.

Lisäpuhallin voidaan kytkeä kaikkiin vanhoihin ja uusiin Safire mökkilämmittimiin sähkönsyötön rinnalle mukana olevalla kaapelilla sokeripalan tai haaroittimmen avulla. 2019/02 jälkeen valmistettuihin Safire 3200B ja 2000B lämmittimiin voidaan puhallin kytkeä suoraan lämmittimen piirikortilla olevaan liittimeen ja GSM kaukokäynnistin pystyy ohjaamaan sitä suoraan etänä päälle ja pois. Tämä ominaisuus on erittäin kätevä mökin lämmityksen tehostamiseen ja puhalluksen ohjaamiseen ympäri mökkiä.

SAFIRE SUOMALAISTA LÄMMITINOSAAMISTA MAALLA JA MERELLÄ

Safire-lämmittimien valmistus perustuu yli 30 vuoden aikana hankittuun suunnittelu- ja valmistuskokemukseen. Safire -tuotteita on kehitetty jatkuvasti lämmitinkäyttäjien toivomusten mukaisesti.

Safiren ajatuksena on olla aidosti mukana helpottamassa sinun arkea ja vapaa-aikasi viettoa. Safire-tuotteet taipuvat moneen. Esimerkkeinä mökkilämmitin, venelämmitin tai vaikkapa lämmitin terassillesi. Niiden helppokäyttöisyyden ja toimintavarmuuden vuoksi sinulle jää kirjaimellisesti aikaa muuhun!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Safire mökkilämmittimen lisäpuhallin 12V”