Ale!

Victron Energy Orion 24/12-70

225,00 202,50 ALV24%

-10%

Victron Orion 24/12-70 eristämätön DC-DC konvertteri

Varastossa

Turvalliset maksutavat

Turvalliset maksutavat

Kuvaus

Victron Energy Orion 24/12-70 NordSolar verkkokaupasta. On-Off liitäntä etäohjaukselle.  Etäohjauksen kytkin poistaa jännitekytkimen tarpeen tulojohdotuksessa. Etäohjauksen kytkintä voidaan käyttää virtakytkimellä tai moottorin käynti- / pysäytyskytkimellä (katso käyttöohjeesta). Kaikkia malleja, joissa on säädettävä lähtö, voidaan käyttää myös akkulaturina. Esimerkiksi ladata 12 voltin käynnistys tai lisäakkua 24 voltin järjestelmässä.

Kaikkia malleja, joissa on säädettävä lähtö, voit liittää rinnakkain lisätäksesi lähtövirtaa. Enintään viisi yksikköä voidaan kytkeä rinnakkain.

Victron Energy Orion 24/12-70 eristämätön DC-DC konvertterin avulla muutat 24 V:n akkujännitteen 12 V:n jos käytössäsi on sähkölaite joka ei hyväksy 24 V:n jännitettä.

  • Sisääntuleva jännite: 18-35V
  • Ulostuleva jännite: Säädettävä 10-15V, F set 13,2V
  • Hyötysuhde: 92%
  • Jatkuva ulostuleva virta: 70A
  • Maksimi ulostuleva virta: 85A
  • Kuormaton virta: < 20mA
  • Käyttölämpötila: -20 – +55°C
  • Ulkomitat (L x K x S): 65 x 88 x 195 mm
  • Paino: 0,9 kg

Tutustu myös AGM akkuihin.

Victron Energy yrityksenä

Victron Energyllä on vakiintunut kansainvälinen asema johtavanaenergia järjestelmien suunnittelijana ja valmistajana. Ratkaiseva tekijä yhtiömme menestyksessä on tutkimus- ja kehitysosastomme toiminta. Osastolla etsitään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää uusimpia teknologioita tuotteissamme. Victron Energy -järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa korkealuokkainen sähköjärjestelmä kohteisiin joissa ei ole kiinteää verkkosähköjärjestelmää. Automaattinen itsenäinen energiajärjestelmä on mahdollista toteuttaa Victron Energy -invertterin, Victron Energy -laturin ja tarvittaessa Victron Energy Mains Manager -laitteen sekä riittävän suuren kapasiteetin omaavien akkujen avulla. Victron Energyn laitteita voidaan käyttää useissa erilaisissa sovelluksissa, kenttäolosuhteissa, laivoissa ja muissa kohteissa joissa mobiilisähköntuotto on korvaamatonta. Victron Energyn laitteita on mahdollista käyttää kaikenlaisten kotitaloussähkölaitteiden kanssa sekä häiriöherkkien laitteiden kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victron Energy Orion 24/12-70”